Upptäck Phogy: Fantastiska 3D-foton och selfies för Android / iOS

Det har hänt igen. Jag vet, jag är en byrobot. Ibland blir jag för upphetsad och jag blir ledsen, men det är helt värt det. Och jag måste säga er. Idag vill jag prata med dig om 3D-fotografering, selfies som tar bort hicka och appen som du ska använda från och med nu säkert. Du vet Fogi?

Fogi, 3D-kamera: Vad är det exakt och vad är det för?

Fogi är en app för Android från företaget Vivoti, utvecklat 2014 och som i grunden består av att använda rörelse på bilderna vilket resulterar i en nyfiken känsla av 3D.

För att uppnå önskad effekt måste du bara ta ett normalt foto medan du rör kameran i en välvd vinkel. Phogy-appen ansvarar för att bearbeta bilden för att erbjuda ett foto som vi kan kalla "rörande", något som liknar en tredimensionell bild.

Kanske med en video ser vi det tydligare ... Titta hur bra dessa två tjejer har det bra att ta bilder:

Appfunktioner

Det finns två versioner av Phogy, den gratis och den betalda versionen. För mig del Jag rekommenderar den fria versionen Den har allt du behöver, och om du vill få ut mesta möjliga av appen, köp pro-versionen. Men som sagt, med den gratis versionen kan du göra praktiskt taget allt.

Låt oss komma till saken: Det här är vad du kan göra med Phogy (de med taggen "pro" är funktioner bara tillgängliga i den betalda versionen):

  • Tillåter skapande av foton och "selfies" med 3D-effekt
  • Kontrollerar / justerar känsligheten för Fogy-rörelser från låg till hög
  • Tillåter delning via e-post och sociala nätverk
  • Skapa mp4-filer som du kan använda för att dela via Facebook, Google+ etc. (hög kvalitet i Pro)
  • Gör gifs tillgängliga för delning via Google+, Tumblr etc. (hög kvalitet i Pro)
  • Kvalitetsbetyg (från 1 stjärna till 5 stjärnor) efter att ha tagit Phogy
  • Ställ in Phogy som live-bakgrundsbilder med 3D-effekt (Pro)
  • Flera filter för att anpassa din Phogy (Pro)
  • Obegränsat antal phogies (Pro)

Glad Android-rekommendation!

En av de negativa sakerna är att bildens exponeringstid är lite kort, så för att få en större effekt måste du flytta kameran snabbare. Men se upp! Om du gör detta kommer bilden att vara ur fokus.

Min rekommendation (efter att ha tagit några "phogies" och efter att ha skruvat upp) är att du flyttar kameran långsamt men säkert. Långsamt kommer de ut mycket bättre (om inte din kamera är riktigt bra).

Ladda ner Phogy för Android och iOS

Som jag sa i början har det varit att testa den här appen och börja ta bilder av allt. Om du också vill prova, här är nedladdningslänken för den gratis versionen:

Ladda ner QR-kod Phogy, 3D-kamera Utvecklare: Vivoti Services Ltd. Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Phogy, 3D Parallax Camera Utvecklare: Vivoti Ltd. Pris: Gratis +

Om du vill ha lite råd, försök ta ett par selfies med ett av dina bästa ansikten. Skratt garanterat!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found