GearBest accepterar säkra onlinebetalningar (PSE) för Colombia

GearBest meddelade just det från och med nu accepterar säkra onlinebetalningar (PSE, EBANX) som betalningsmetod för colombianska användare av sin plattform. Denna nya form av onlinebetalning läggs till de befintliga som PayPal, Visa, Mastercard, Amex, Elo, Hipercard, Diners Club eller delbetalning.

För dem som ännu inte känner till det, PSE är ett centraliserat och standardiserat system som gör det möjligt för företag att erbjuda användaren möjligheten att göra betalningar online och få tillgång till sina resurser från det finansinstitut där de är. PSE är en tjänst från ACH COLOMBIA, en medlem av National Association of Automated Clearing Houses i USA.

Kort sagt, ett onlinebetalningsverktyg som liknar andra tjänster som PayPal, som från och med nu också kan användas för att göra köp på GearBest.

Firar ankomsten av PSE med en exklusiv 8% rabatt

De av er som har besökt webbplatsen för denna välkända webbutik, ni vet att denna typ av nyheter vanligtvis är den perfekta ursäkten för att starta en liten kampanj eller kampanj i detta avseende. I det här fallet kommer GearBest att erbjuda en exklusiv 8% rabatt för alla som använder följande kupong:

KUPONKOD: PSE8% rabatt

Utöver detta har det också lanserat ett stort antal rabattkuponger för terminaler som Oukitel K10, den Xiaomi Redmi Note 5A, den Xiaomi Redmi 4X, ultraboken CHUWI Hi10 Proeller TV-lådan M96X, bland andra. Du kan se resten av enheterna och kupongerna nedan LÄNK.

Flash-erbjudanden på toppklasser och surfplattor

Händelsen med inträde av PSE i GearBest kompletteras med en serie riktigt intressanta flash-erbjudanden som innehåller några av de mest avancerade enheterna för tillfället. Betydande rabatter på smartphones som Titan One Plus 5T, Elephone S8 eller den Leeco Le Pro3 Elite. Tablett-PC: n Teclast P10 Du kommer också att se priset sänkas under de närmaste dagarna, liksom Teclast F6 Pro, en mycket aptitretande bärbar dator som innehåller 8 GB RAM, en Intel Core M3 och en 128 GB SSD.

GearBest | Se fullständig marknadsföring av säkra onlinebetalningar

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found