De bästa Android-webbplatserna på spanska - The Happy Android

Jag har velat göra en lista med de bästa Android-webbsidorna är spanska. Som många av er redan känner till -pilar är ekosystemet för webbsidor och bloggar som täcker det breda spektrumet av Android på Cervantes språk ganska brett. Här hittar vi allt: från mycket bra saker till portaler fulla av vilseledande annonser och länkar.

Jag är medveten om att 99% av mina läsare också lär sig om teknik på andra webbplatser, så idag ska jag göra ett något självmordsinlägg: Jag kommer att berätta om min "tävling" - ja, i citattecken, för det här är en ödmjuk blogg, så lite konkurrens, verkligen. Låt oss gå dit! Vilka är de bästa Android-portalerna på spanska 2018?

De 7 bästa Android-webbplatserna på spanska

Om du letar efter information om teknik i allmänhet och Android i synnerhet, här har du ett bra urval av riktigt intressanta webbplatser.

Gratis Android

Under en lång tid Gratis Android är den viktigaste spansktalande nyhetsportalen som är specialiserad på Android. Nyheter, handledning och mycket-mycket smartphone. De har en bra författararmé och sanningen är att de gör ett ganska bra jobb.

Free Android började som en blogg redan 2009, när Paolo Alvarez, dess grundare, hade en cykelolycka som förstörde hans mobil. Förra året förvärvades webbplatsen av ”El Español” som gick med i Omicrono, den vertikala portalen som är inriktad på teknik från Pedro J. Ramirezs företag. Det har mer än 5 miljoner besök per månad.

Engadget Android

Engadget Det är en annan av de stora. De testar praktiskt taget alla avancerade mobiler som kommer ut på marknaden från första hand och gör mer omfattande recensioner än den brittiska encyklopedin. En bra källa för om det senaste $ 800-flaggskeppet från det nuvarande företaget är värt det eller inte.

Pro Android

Pro Android Det föddes som en YouTube-kanal 2012 av Eduard Estellers hand, och tack vare den enorma framgång som uppnåddes invigde de webbplatsen med samma namn 2014. De har ett litet skrivteam, men de ger en mycket bra vibbar och det är ett nöje att läsa deras recensioner.

Android Hjälp

Som namnet antyder ligger vi framför en webbplats med många handledning och tricks för Android. Som så många andra sidor, Android Hjälp det är en del av ett större konglomerat, i detta fall ADSL Zone Group.

Datorbunglern

Sanningen är att "botched" har ganska lite. De pratar inte bara om mobiler, utan om teknik i allmänhet, med nyheter och mycket chips och information om alla de nya enheterna och hårdvaran som kommer till marknaden. Annonsering översvämmer hela webben, men på mystiskt sätt är det lite eller inget besvärande. Datorbotten, en mycket väloljad webbplats på alla sätt.

Andro4all

Även om det inte är en av mina favoritwebbplatser kan vi inte lämna listan utan att nämna en av de viktigaste sidorna om Android på spanska idag. De är alltid längst ner i kanjonen med varje ny information som publiceras om nya mobiler och applikationer. Till skrivteamet för Andro4All inte en (i ordets goda bemärkelse) undgår honom. Men för att komma till kommentarområdet måste du klippa igenom en verklig djungel av annonser med en machet.

Androidpit.es

Detta är den spanska versionen från Androidpit.com. Jag föredrar den engelska versionen, men dess spanska motsvarighet är inte heller dålig. Det publicerar mycket mindre innehåll än Xataka eller El Androide Libre, men det är ett bra ställe att hitta erbjudanden i sista minuten och läsa några andra intressanta handledning på Android.

Android.com

Den officiella Android-webbplatsen. Det är mer en produkt- och tjänstekatalog än någonting annat, men den har en fantastisk design. Det är inte en webbplats att besöka varje dag, men det är ett bra sätt att känna till omfattningen av ett operativsystem som Android.

Jag är säker på att jag lämnade en annan portal på vägen, men i grund och botten är det här. I framtida inlägg kommer jag att prata om de bästa Android-bloggarna, att det finns en hel massa av dem och att det också finns mycket tyg att klippa.

Det dåliga med dedikerade Android-webbplatser, som i övriga teman, är att det att ha en stor arbetskraft och vara underordnad mycket större företag inte kan undvika att bli plågad av annonser (med några hedervisa undantag). Tyvärr verkar det som att det är priset att betala för att vara medveten om varje detalj som går igenom den specialiserade pressen idag.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found