Det bästa av 11.11 i GearBest Spain: Huawei Honor 9, Xiaomi-telefoner och mycket mer!

Vi är i full gång 11.11, även känd som kinesiska Black Friday. Om vi ​​under dessa dagar har gett dig fullständig information om de erbjudanden, fördelar och spel som GearBest har presenterat för detta evenemang, måste vi idag prata om dess spanska avsnitt. Du kan se att butikens spanska lager har lagrats med ett stort utbud av lager, vilket har gjort det möjligt att erbjuda ett riktigt brett utbud för dessa helgdagar.

En kampanj med många utestående erbjudanden, inklusive den som är dedikerad till Huawei Honor 9

Bland det stora antalet GearBest Spain-förslag för den 11 november hittar vi viktiga flash-erbjudanden till halva priset och rabattkuponger på upp till 50%.

En av de mest intressanta flash-erbjudanden är dock den som är tillägnad Huawei Honor 9, som endast är tillgänglig för 314,36 € -Omkring $ 365 att ändra - det lägsta priset vi för närvarande kan hitta för den här eftertraktade smarttelefonen. Billigare än AliExpress eller någon annan liknande webbplats.

När det gäller resten av flash-erbjudanden hittar vi en viktig katalog med rabatter för ett stort antal terminaler från Xiaomi-huset: Mi Max 2, Redmi Note 4X, den fantastiska Xiaomi Mi 6, Redmi 4X eller Xiaomi Mi Note 3. Om vi ​​gillar den här tillverkaren är vi utan tvekan framhävda av dess brett utbud av modeller och enheter.

Lucky Bag: de berömda lucky overraskelsepåsarna

Detta är ett spel som vi nyligen pratade om och som nu också finns på den spanska GearBest-webbplatsen. Den består av att köpa en överraskningspåse, veta mer eller mindre vilken typ av enhet det är, men utan att veta dess verkliga innehåll.

Vi kan till exempel köpa en turväska som innehåller en TV Box för 19,99 euro, men vi vet inte vilket märke och modell av TV Box det är. Den enda konstanten är att alla enheter har ett värde högre än priset på väskan.

Förutom motsvarande avsnitt avsedda för erbjudanden inom TV-lådor, drönare och konsumentelektronik, är det värt att lyfta fram det utrymme som är tillägnad rengöringsrobotar, med intressanta förslag som de som motsvarar ILIFE V7, ILIFE V7S Pro och ILFE V5S Pro.

Allt detta med fördelen att köpa i GearBests spanska lager: snabbare leveranshastighet, inga tullar och 2 års garanti.

GearBest | Carnival 11.11 på GearBest Spain

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found