Ulefone Armor 2 i analys, den robusta telefonen med 6 GB RAM

När vi pratar om robusta telefonerrobusta telefoner på engelska - vi hänvisar till terrängtelefoner, terminaler som är speciellt utformade för att motstå alla slags jordiska element som stänk av lera, damm eller vatten. Motståndet som maximal exponent.

Nackdelen med denna typ av smartphone är att i de flesta fall är varken fodralets utformning eller de tekniska specifikationerna vanligtvis särskilt attraktiva. Men det finns alltid andra ädla undantag, vilket är fallet med terminalen som vi analyserar idag, Ulefone Armor 2.

Analys av Ulefone Armor 2, den bästa robusta telefonen 2017?

I dagens recension, vi tar en djupgående titt på Ulefone Armor 2, en terrängtelefon med IP68-certifiering, 6 GB RAM och några tekniska specifikationer som jag är säker på kommer att överraska mer än en.

Design och display

Det första som slår oss när vi ser en robust telefon är dess design. Det måste tas i beaktande att denna typ av terminaler är utformade så att damm eller vatten inte kommer in genom luckor eller hål, vilket innebär att det många gånger inte finns mycket utrymme att heja våra ögon.

I detta fall, och utan att fungera som ett prejudikat, även om denna Armor 2 är helt skyddad av vad som ser ut som en transformator från Michael Bay-filmerna, är sanningen att designen och det allmänna utseendet verkar riktigt framgångsrikt för mig.

Skärmen har under tiden en 5-tums panel med Full HD-upplösning 1920 × 1080 pixlar, alla skyddade av Corning Gorilla Glass 3.

Kraft och prestanda

De Ulefone Armor 2 I grund och botten, och vad gäller hårdvara, är det en telefon i övre medelområdet. De har inte sparat på resurser här, och företaget har se till att lämna alla sidor väl täckta: processor, minne och lagringsutrymme.

I CPU-delen har terminalen den bästa Mediatek-processorn hittills, den Helio P25, en 8-kärnig processor som körs med en frekvens på 2,6 GHz. Dessutom utrustar den också 6 GB RAM, en Mali-T880 GPU och 64 GB internt lagringsutrymme, alla med Android 7.0 som ett operativsystem.

Som ett resultat har vi en telefon med mer än kraftig ström som gör att vi både kan spela kraftfulla spel och köra tunga applikationer och allt annat som kommer att tänka på, utan rädsla för att terminalen kommer att lämna oss strandade. Allt detta utan att skära det också högsta möjliga certifiering (IP68) när det gäller skydd mot stötar och vätskor.

Kamera och batteri

Både kameran och batteriet förblir på samma nivå som resten av komponenterna i Ulefone Armor 2. Om du förväntade dig att hitta ett rättvist batteri eller en svag kamera, fel:

  • I batteriet hittar vi en 4700mAh-laddning, vilket ger terminalen autonomi långt över de vanliga standarderna, som tenderar att vara runt 3000-3500mAh.
  • Kameran är också väl täckt tack vare en 13,0 MP främre linsoch framför allt till en 16MP bakre kamera som kretsar över resten av mellanterminalerna på marknaden och som vi kan ta bilder av mycket god kvalitet med.

Andra funktioner

När det gäller resten av Ulefone Armor 2-specifikationerna bör det noteras att den har NFC-teknik, fingeravtrycksdetektor på frontpanelen, dubbla satellitpositioneringssystem med GPS och GLONASS, SOS nödknapp, USB typ C och snabbladdningsfunktion. Den har mått på 15,90 x 7,83 x 1,45 cm och en vikt på 270gr.

Dessutom har den dubbla SIM-kort (plats för 2 nano-SIM-kort) och stöder 2G / 3G / 4G-nätverk (CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA).

Pris och tillgänglighet för Ulefone Armor 2

Ulefone Armor 2 har just presenterats i samhället, och det är det redan tillgängligt i fas före försäljning till ett pris av 220 euro (cirka $ 259,99 växelkurs) på GearBest, mellan 14 och 21 augusti. Från och med detta datum kommer det vanliga priset att vara 299,99 dollar, cirka 255 euro vid bytet.

En riktigt enhetlig telefon, och det ger en viss kvalitet till robusta telefoner som aldrig tidigare varit okända. Utan tvekan den bästa terrängmobilen hittills i år.

GearBest | Köp Ulefone Armor 2

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found