DOOGEE Y6 Piano White, en ny legend i Y6 Piano Black-banan

Nyliga läckor har avslöjat att Apple planerar att släppa en ny färg för iPhone 7. Det skulle vara en sjätte färg som skulle lägga till utbudet av befintliga färger, Jet White. DOOGEE för hans del också släpper sin egen version av denna nya färg, Piano White, och det kommer att göra det just nu och förutse planerna för Apple själv.

Förra julen 2016 lanserade DOOGEE Y6 Piano Black, en begränsad upplaga av Y6 med en blank svart yta som ger en uppriktigt elegant premiumpresentation till terminalen. En mycket framgångsrik design. Så mycket, att enligt tillverkaren själv flög de 3000 enheterna som lanserades på marknaden bokstavligen bland företagets fans.

DOOGEE Y6 Piano White vs Iphone Jet White

Sett framgången var det bara en tidsfråga innan DOOGEE vågade med en ny version av denna Y6. DOOGEE Y6 Piano White är företagets svar på den framtida iPhone Jet White, som har en lika attraktiv och elegant blank vit yta.

För några dagar sedan läcktes en påstådd teaser av Iphone 7 Jet White, som gav mycket att prata om, men senare upptäcktes att det var inget annat än en vanlig iPhone redigerad med ett filter. Vad vi kommer att visa dig nästa, å andra sidan, är inte en bild som skickas genom Photoshop, utan ett verkligt och påtagligt urval av vad som kommer att bli det förestående DOOGEE Y6 Piano White.

Hur kommer hårdvaran i den nya Y6 Piano White att se ut?

Det sägs att den nya Y6 Piano White kommer att ha vid rodret den senaste versionen av Android 7.0, plus 4 GB RAM, 64 GB intern lagring, en 8MP frontkamera med 88 graders vidvinkelobjektiv. Resten av specifikationerna har inte gått för närvarande.

För älskare av denna typ av finish, kom ihåg att DOOGEE Y6 Piano Black finns fortfarande i auktoriserade webbutiker, t.ex. Banggood .

Vad tycker du om finishen på nya Y6 Piano White? Gillar du det? För att prata om detta och andra relaterade ämnen, tveka inte att besöka kommentarområdet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found