Fel C1900208 vid uppgradering till Windows 10 - The Happy Android

Ett av de vanligaste felen när du försöker uppdatera ditt system till Windows 10 är det välkända felet C1900208. Sedan Windows 10 kom ut sommaren 2015 har vissa installationsfel upptäckts, som även om de inte har varit katastrofala, men de har kommit att plocka på ett visst sätt vad som är ett av de bästa OS som Microsoft har publicerat på ett tag. Det ovannämnda felet dyker upp när installationen av det nya operativsystemet startar, och när det väl visas på skärmen förhindras det att fortsätta med systemuppdateringen. Meddelandet som visas på skärmen är vanligtvis följande:

    Installationsstatus: misslyckades

Felinformation: Felkod C1900208

Det här felet orsakas av datorns antivirusprogram (vanligtvis för att det utför en skanning eller har en aktiv process som förhindrar systemuppdateringen).

Lösningen ligger i att avaktivera antivirusprogrammet medan du uppdaterar (eller avinstallera det helt om samma fel fortsätter att visas efter att ha avaktiverat det).

När antivirusprogrammet är avaktiverat raderar du innehållet i mappen C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Nedladdning.

Kör sedan i ms-dos (Start -> Alla program -> Tillbehör -> Kommandotolken (kör som administratör med höger knapp)) och kör kommandot wuauclt.exe / updatenow.

Försök att uppdatera ditt system till Windows 10. Och kom ihåg att återaktivera eller installera antivirusprogrammet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found