Black Friday på GearBest: Köpguide - The Happy Android

Om du inte har bott i en grotta eller flyttat till månen i ett desperat försök att undkomma maddingmassan, vet du förmodligen redan när vi träffas. ja!Black Friday vecka, folkens!

Hela veckan och fram till nästa måndag 28 onlinebutiker är brinner, som erbjuder några av årets mest kraftfulla rabatter på vad som kan ses som säsongens största kampanj.

För dig som inte har läst våra senaste artiklar använder vi dagens inlägg för att uppdatera dig om alla erbjudanden och rabatter som vi kan få under denna Black Friday 2016 på GearBest, vår onlinebutik med huvudelektronik.

Rabatter för köp via PayPal

Om vi ​​gör köpet med Paypal som betalningsmetod får vi ytterligare 2% rabatt på slutpriset.

Erbjudandet gäller under dagarna 24-28 november, alltid för köper över $ 50 för de första 5000 beställningarna.

Om 2% rabatten inte är mer än $ 2, vi kan kombinera denna rabatt med någon av rabattkupongerna av Black Friday-kampanjen.

Presenttillbehör

En annan av styrkorna med denna kampanj är rabatterna för gemensamma inköp. Nämligen, Om vi ​​köper en artikel med motsvarande tillbehör blir det senaste köpet gratis. Exempel? Om vi ​​köper en Jumper EZpad Tablet PC och också lägger till ett tangentbord blir tangentbordet gratis.

Vi kan känna till alla gratis tillbehör I följande länk .

Black Friday i GearBest spanska butik

Webbplatsen GearBest har sitt eget urval av exklusiva erbjudanden och rabatter. Kommer du ihåg Ulefone Power, med sitt eleganta och originella trähölje? Tja, om du funderar på att köpa den, kom ihåg att på den spanska GearBest-webbplatsen kan vi få det för 159 euro, med extra fördelar med gratis frakt i hela Spanien, 2 års garanti och försäkran om att vårt paket inte kommer att stoppas vid tullen, eftersom beställningarna skickas från butikens spanska lager.

Rabattkuponger

Det är här vi kan hitta huvuddelen av kampanjen, och det är det Black Friday är full av rabattkuponger på upp till 80% i ett brett utbud av produkter: från bärbara datorer, smartphones, hallon, drönare, webbkameror, kläder och till och med klockor, bland andra.

Du kan komma åt alla rabattkuponger från den här länken (kampanjwebbplats), den här andra länken (GearBest blogg) Y den här andra (GearBest Spain).

Jag hoppas att den här lilla guiden har varit till hjälp för dig att få en mer global bild av alla tillgängliga erbjudanden. Oavsett vad du vill kommentera har du din egen sfär av fri vilja i kommentarfältet. Träull!

GearBest | Black Friday-kampanj

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found