Xiaomi Mi 8 i analys, brutal high-end med 6 GB RAM och Snapdragon 845

Den mest framgångsrika asiatiska tillverkaren de senaste åren är tillbaka med en ny topp, the Xiaomi Mi 8. Men nu spelade inte Mi 7? Enligt Xiaomi har de hoppat direkt från Mi 6 till Mi 8 för att sammanfalla med märkets åttonde årsdag. Men om vi lämnar dessa efemerer åt sidan, vad erbjuder den här nya motståndaren till Samsung, iPhone och Huawei oss?

I dagens granskning analyserar vi Xiaomi Mi 8, en avancerad terminal som säljs till ett riktigt konkurrenskraftigt pris med hänsyn till komponenterna som detta lilla odjur bär. Hej, och det har det också hack! Vad "chorprecha "!

Xiaomi Mi 8 i analys, en premiumupplevelse för en halv iPhone X

Xiaomi Mi 8 är ett odjur på alla sätt. Titta bara på dess prestanda på 271 164 poäng i Antutu för att veta att den här telefonen är en mycket allvarlig sak. Vi kanske gillar dess design mer eller mindre, och frånvaron av hörlursuttaget kan göra oss mer eller mindre avskräckta, men att veta att du fortfarande kan få högkvalitativa mobiler för mycket mindre än vad en Samsung Galaxy S9 fräsch ur ugnen kostar oss eller den sista iPhone i tjänst, är åtminstone en lättnad för de flesta dödliga.

Design och display

Mi 8 har en 6,21-tums AMOLED-skärm med Full HD + -upplösning (2248 x 1080p) och en pixeldensitet på 402 ppi. En oändlig skärm med bildförhållandet 18: 7: 9 som använder den berömda hack eller hack för att uppta maximalt utrymme på framsidan.

När det gäller designen, vi hittar den logiska utvecklingen av Mi 6, visuellt närmar sig iPhone X tack vare det oundvikliga hacket som vi inte kan låta bli att se i varje ny förmodligen cool topp i sortimentet som slår ut på marknaden.

Det råder ingen tvekan om att ytan är nykter och av hög kvalitet: kristalliserat hölje, vertikala kameror med ett litet utsprång, fingeravtrycksläsare på baksidan och böjda aluminiumkanter med matt yta. OK.

Denna Mi 8 har måtten 15,49 x 7,48 x 0,76 cm, en vikt på 175 gram och finns i svart, blått, vitt och guld.

Kraft och prestanda

När vi går in i tarmen på denna Xiaomi Mi 8 upptäcker vi en mer än önskvärd hårdvara. Å ena sidan har vi en SoC Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core körs på 2,8 GHz, och å andra sidan, ett 6 GB LPDDR4x RAM bredvid 128 GB internt utrymme -Inte expanderbar, ja-. I operativsystemet har vi en Android 8.0 Oreo med Xiaomi MIUI 9.5 lager.

Trevligt är ett tag, ja.

Med dessa korgar är det inte så mycket som motstår det nya Xiaomi-flaggskeppet på prestandanivån - kom ihåg att det har mer än 270 000 poäng i Antutu-. Skjut med allt, det finns inga fördröjningar, avmattningar eller stopp och i allmänhet kan det hantera allt som läggs framför det flytande.

Vad vi kommer att märka är att det värms upp lite när vi spelar tunga spel ett tag. Något å andra sidan oundvikligt med tanke på terminalens tunnhet.

En annan av höjdpunkterna, den här gången på programvarunivå, är att den ger möjlighet att navigera med gester och därmed dölja navigeringsfältet för att få mer skärm. Vissa gester som liknar de på iPhone X och som fungerar riktigt bra: dra underifrån för att stänga, och a hårt slag kort från höger kant för att gå tillbaka.

Kamera och batteri

Xiaomi Mi 8-kameran ligger inte långt efter resten av komponenterna. På baksidan monterar den en dubbel lins (IMX363 Exmor RS från Sony) av 12MP + 12MP med f / 1,8 bländare och teleobjektiv på den andra sensorn. Och på framsidan, en kraftfull selfie-kamera med en upplösning på 20MP och bländare f / 2.0. Vilket inte alls är dåligt.

Skåran är inte bara för dekoration: någonstans var du tvungen att sätta alla dessa komponenter ...

När det gäller autonomi utrustar denna Mi 8 ett 3400mAh batteri med snabb laddning via USB Type-Coch Qi trådlös laddning. Ett batteri som pressas maximalt och som gör att du kan spendera dagen lugnt, med full laddning på drygt en och en halv timme.

Anslutning

Slutligen, när det gäller anslutning av terminalen, har den Bluetooth 5.0, Dual nano SIM, LTE, WiFi 4 × 4 MIMO och NFC-anslutning.

Pris och tillgänglighet

Xiaomi Mi 8 finns nu på ett pris på 599,99 $, cirka 516 €, på GearBest. Vi kan också få det från andra betrodda webbplatser som AliExpress från 397,11 euro. Ett riktigt attraktivt valuta för pengarna som sätter denna Mi 8 i rampljuset för de mest krävande användarna.

Det har verkligen sina negativa punkter, som en inte alltför kraftfull högtalare eller frånvaron av ett uttag (även om det medför en adapter i rutan för USB C-porten). I alla andra avseenden, en enastående telefon för alla som letar efter en elegant och kraftfull smartphone runt 500 euro.

GearBest | Köp Xiaomi Mi 8

AliExpress | Köp Xiaomi Mi 8

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.