72 NASA-affischer för nedladdning och utskrift i full upplösning

Har du tänkt på att resa till en annan planet eller se jorden från rymden? Är du ett fan av astronomi och freak out i färg varje gång NASA publicerar en ny skärmdump av Vintergatan? Om något av dessa svar är bekräftande, är du säkert intresserad av det inlägg som vi kommer med idag.

Nyligen har POTT har gjort allmänheten tillgänglig för en samling 72 nedladdningsbara bilder med fotografier och bilder av alla planeter som utgör solsystemet, liksom några månar och andra himmellegemer i vårt galaktiska område.

72 originalplattor designade av NASA för att ladda ner och skriva ut i affischformat

Samma vecka har NASA precis meddelat att de har släppt alla sina filer med bilder, videor och ljud för alla som är intresserade av att beundra och utforska underverk i vårt universum. Ett arkiv öppet för allmänheten med bokstavligen tusentals bilder och videor av nebulosor, olika uppdrag, galaxer och en mängd stjärnkroppar. Totalt mer än 140 000 filer som inkluderar forskning och upptäckter gjorda genom dess historia, såsom fotografier av Apollo 11 eller den mörka sidan av månen. Det finns inget.

På samma sätt har den amerikanska rymdorganisationen erinrat om att den också har gjort det en samling med 72 affischer av vårt solsystem och omgivningar, som vi kan ladda ner och skriva ut för att dekorera vårt rum, kontor eller kontor.

Några av de affischer som utgör samlingen | Bilder: NASA

NASA: s webbplats erbjuder flera nedladdningsalternativ. Vi kan ladda ner bilderna både individuellt och i sats, i JPG-, TIFF- eller PDF-format. Alla lakan finns i ZIP-format, med två filer inuti: en med affischens framsida och den andra med baksidan av den (där vi hittar information relaterad till objektet som visas i bilden).

JPG-bilderna har en upplösning på 3 300 x 5 100 pixlar, och som rekommenderas av NASA det idealiska utskriftsformatet är 11 x 17 tum papper (standard tabloidstorlek). Nämn också att om vi vill skriva ut affischen med högsta möjliga kvalitet rekommenderas att ladda ner filerna i TIFF-format.

Vi kan komma åt och ladda ner de 72 plattorna, utan behov av registrering och helt gratis från den officiella NASA-webbplatsen, genom följande LÄNK.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.