Super Vegeta Den: Vad händer om Vegeta hade skickats till jorden istället för Goku?

Dragon Ball Super Vegeta Den, också känd som Dragon ball sai, är en manga som tar utgångspunkt från en enkel idé men med mycket potential. Vad händer om Vegeta hade skickats till jorden när han var barn, istället för Son Goku? Denna lilla men väsentliga förändring skulle ha varit tillräckligt för att hela historien om Dragon Ball skulle utvecklas på ett helt annat sätt.

I denna gigantiska "Tänk om…?Vi ser hur Vegeta möter det röda bandet, Piccolo Daimao och hela galleriet med Dragon Ball-skurkar med knappt något förvirrad och på ett ganska sadistiskt sätt. Vi kommer också att se hur Vegeta blir kär i Bulma och de har en son och hur de får ett oväntat besök från Raditz, Nappa och Kakaroto (Goku).

Bland de många blinkningar och detaljer som mangan utvecklar är det nyfiken att se Saiyans prins ha på sig Gokus karakteristiska orange kostym, men med Capsule Corp-logotypen. De klär sig som en blodtörstig rymdkrigare, med kroppen full av ärr. Kort sagt, en berättelse som alla Dragon Ball-fans borde läsa.

Legenden om Dragon Ball Super Vegeta Den

Denna mycket intressanta manga har inte kommit ut ur Akira Toriyama-pennan, det är en dōjinshi (komisk gjord av en icke-professionell mangaka) skriven och ritad av DragongarowLee och idag är det nästan en legend. Ritningen är riktigt bra, historien är söt och det bästa av allt är det det är praktiskt taget omöjligt att hitta en komplett eller bra kopia på internet. De flesta är små skanningar, icke översatta eller av mycket dålig kvalitet. Fakta som bara ökar myten om denna dolda klassiker för alla Dragon Ball-fans.

Om du är sanna följare av serien, kommer du säkert just nu att börja söka på nätet efter någon ledtråd eller tråd som låter dig läsa en kopia av Dragon Ball Super Vegeta Den. Ett bra ställe att börja leta på skulle vara webbplatsen för Kanzenshuu, den viktigaste Dragon Ball-webbplatsen på engelska och i vars forum det goda namnet på detta mycket intressanta började smides dōjinshi.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.