De mest motbjudande spelen och apparna från Donald Trump: Gör Android bra igen! - The Happy Android

Resultatet av det amerikanska valet har fångat mer än en vakt. Hur?Att Donald Trump är USA: s nya president? Verkligen? Mr. Orange?

Trumf är inte en främling i världen av mobila enheter, och har redan flera appar och spel tillägnad sin berömda person. De flesta av dessa applikationer, som ni kan föreställa er, är inget annat än små hobbyer. Men de är lite busiga, ja.

De bästa Donald Trump-apparna och spelen

Om du vill ha ett skratt eller helt enkelt lindra spänningar på grund av din missnöje med drift av den nya världsordningen, kan du inte missa detta Ett saftigt urval av de bästa Donald Trump-apparna och spelen för Android.

Slå Trump

Slå Trump Det är en version-bar-hyllning av klassikern Slå ut från Nintendo. Spelet består av en boxningsmatch där vi måste möta varandra med Mr. Trump. Antingen slår vi honom och slår ut honom, annars kommer Trump att gå i ostoppbart berserkläge. Den första som saknar någonting i livstången, tappar striden ... och plånboken.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Trump mot Hitler

Skulle du kunna särskilja en fras av Donald Trump från en annan som sagt av Hitler? Om du tycker att du är så smart, försök Trump mot Hitler och berätta för mig.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Trumfade

Du kommer att gilla den här. Med hjälp av Hillary, vi måste kasta Trump så långt som möjligt när han studsar demonstranter och invandrare. Vi kan också använda en energistråle som hjälper oss att röra oss några meter till. Ett respektlöst, enkelt och ganska beroendeframkallande spel.

Ladda ner QR-kod Trumped - Throw the Trump Developer: CrunchySock Games Pris: Gratis

Prata Trump

Med Prata Trump vi kan spela in oss själva och prata och se hur den nya presidenten reciterar våra ord i ett massivt möte. Det är särskilt roligt om vi använder det till berätta skämt, se hur Trump reciterar dem och publiken klappar för honom. Applikationen erbjuder möjligheten att dela våra videor, vilket är mycket uppskattat om vi får en bra och vi vill skicka den till en vän.

Det verkar dumt, men jag kan försäkra dig att om du provar kommer du att ha ett gott skratt.

Ladda ner QR-kod Talking Trump Utvecklare: Android Mobile Development Team Pris: Gratis

Trumps Wall

I Trumps Wall kommer vi att sätta oss i Herr Trumps skor medan vi försöker bygga den berömda muren som skiljer USA från Mexiko. På en kran måste vi släppa kvarter i olika storlekar och former, var noga med att inte slå ner resten av blocken. Om du förlorar får du sparken.

Spelet är inte särskilt nytt, men det är fortfarande ett underhållande och ganska roligt spel.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Donald Trump Soundboard

Stort urval av några av tycoonens bästa citat. Den består av 70 fraser som vi kan reproducera och tilldela dem som ringsignal för aviseringar eller samtal.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Trump på toppen

Det sista spelet på listan är Trump on Top, ett slagsmål där vi kan välja mellan den republikanska eller den demokratiska sidan. Vem är den mest patriotiska av de två? I det här fallet finns det inget annat val än att bestämma det med ett rent slag.

Det är ett spel som är svårt att få tag på, och i början kan det vara svårt att hantera. Det rekommenderas att du inte hoppar över handledningen.

Ladda ner QR-kod Trump från topputvecklare: IDC-spel Pris: Gratis

Och vad tycker du om listan över de bästa Donald Trump-apparna? Åsnor eller elefanter?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found