Bärbar konsol med GBA / MD / NES-emulator och PSP-liknande design

Jag föddes på 80-talet och omkring den tiden det som verkligen slog honom var Nintendo Entertainment System (NES för vänner). Jag kommer ihåg att mina föräldrar köpte en av dessa kinesiska knockoffs med patroner som innehöll upp till 100 och 200 förinspelade spel. För ett barn som är mindre än tio år gammal som jag var det fantastiskt. Sedan fick jag dem att köpa Super Nintendo till mig och jag glömde helt bort den konsolen, men det var väldigt trevligt medan det varade.

Numera är det inte så vanligt att hitta denna typ av enhet, men utan tvekan nya modeller fortsätter på gatorna. Vi pratade nyligen om NES spelmaskin, en klon av NES Classic Mini med 500 förinstallerade spel. Idag är det dags att ta en titt på en liknande enhet, i det här fallet, en bärbar konsol med en design som liknar Sony PSP.

En bärbar konsol för klassiska 8-bitars och 16-bitars spel

Konsolen har stöd för 100 spel, båda Game Boy Advance, från och med Mega-enhet och den NES. En fullfjädrad retrokonsol med en något mer modern design utan tvekan. Den har en 4,3-tums skärm, plus en liten 1.3MP-kamera och kan spela musik, videor och e-böcker.

Vi vet inte om du använder någon version av Android för att spela multimediainnehåll och spela spel via emulatorer - allt tyder dock på att så är fallet, eftersom denna punkt inte beskrivs i produktbladet på konsolen.

Vad vi vet är att använder ett inbyggt 850 mAh litiumbatteri, den har en vikt på 155gr, en 3,5 mm jackplats och en presenthörlurar tillsammans med laddaren. Det ursprungliga priset för den här bärbara konsolen är € 60,19, men Vi kan för närvarande få det på Tomtop för 31,81 €.

En retrokonsol med en klonad design av PSP med vilken du kan spela mytiska spel som Kirby's Adventure, original Mario eller Sonic själv. Det närmaste med NES Game Machine som vi hittar, men i ett bärbart format.

Tomtop | Köp bärbar retro-konsol

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found