MIrror Lab, cool fotoredigerare för att skapa fantastiska spegeleffekter

En värld av appar fotoredigering på Android de är en genre för sig själva. Här hittar vi redaktörer lika professionella och med så många funktioner som Pixlr från Autodesk eller Prisma, och andra något mer begränsade men super fantasifulla som retroredigeraren 8 Bit Photo Lab.

Mirror Lab: appen för att skapa imponerande spegel- och kalejdoskopiska effekter på Android

Idag tittar vi på Mirror Lab, en gratis bildredigeringsapp för Android utvecklat av Ilixa-företaget och som vi kan ge våra tråkigaste bilder en psykotropisk snurr för att göra dem till något riktigt galet.

Namnet på ansökan kunde inte vara mer lämpligt, eftersom vi står inför en riktig spegellaboratorium. Med Mirror Lab kan vi ta ett foto och skapa enkla men effektiva reflektionseffekter eller helt snedvrida bilden med kalejdoskopiska bilder.

En rad effekter och filter är mer än tillfredsställande i sin gratisversion

En av de bästa punkterna i denna applikation är att den i sin gratisversion erbjuder oss en bra handfull effekter och redigeringsalternativ så att vi inte behöver byta till den betalda versionen.

Å ena sidan har vi en serie fördefinierade filter Med vilket vi kan spela och skapa symmetriska bilder, fraktala effekter, kalejdoskopiska och alla typer av spegelspel. Om vi ​​inte har tillräckligt med detta har vi också en Manuellt läge från vilka vi kan tillämpa modifieringarna efter smak för att skapa just den effekt vi letar efter.

Ladda ner Mirrror Lab på din mobil eller surfplatta

MIrror Lab har en mycket positiv 4,5-stjärnklassificering på Google Play och mer än 100 000 installationer bakom sig. Om du gillar filter och bildredigering kan du prova den här intressanta applikationen för Android via följande nedladdningslänk:

Ladda ner QR-kod Mirror Lab Utvecklare: Ilixa Pris: Gratis

Kort sagt, en applikation som ger mycket spel och som vi till och med kan tappa tid över, fångad i en oändlig slinga av symmetriska reflektioner.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found