De 10 bästa online multiplayer-spelen för Android - The Happy Android

Mobilspel har utvecklats vansinnigt sedan de tidiga dagarna då "multiplayer" betydde lite mer än en resultattavla där du kunde tävla med dina vänner för att se vem som fick bäst poäng. Numera tillåter Android-spel autentiska multiplayer-upplevelser som online-kooperativ eller PvP, och dessutom har de flesta spel sitt eget multiplayer-läge på ett eller annat sätt.

De 10 bästa flerspelarspelen för Android

Vi lever i härlighetens dagar multiplayerMånga av dem är de bästa för Android-mobiler på en grafisk nivå, förutom att de har några skyttar som i vissa fall inte har något att avundas på stationära konsoler.

PUBG Mobile

Visst har du redan hört talas om det här spelet, och sanningen är att det inte är förvånande. Vi står inför ett av de mest nedladdade spelen på Play Store och länge var det det fantastiska alternativet till den brandsäkra Fortnite.

Om du inte vet det ännu, pratar vi om en titel där vi kastas på en ö med 99 andra spelare, och vårt mål är att överleva dem alla för att få det stora priset. Området där vi kan röra oss blir smalare och smalare, något som hjälper spänningen inte att sjunka när som helst.

Ladda ner QR-kod PUBG MOBILE - NEW ERA Utvecklare: Tencent Games Pris: Gratis

AdventureQuest 3D

En av de mest anständiga multiplayer som har landat på Android på senare tid. Den har allt du kan förvänta dig av ett MMORPG-spel för svärd och häxkonst: en mängd uppdrag, olika karaktärsklasser, slutchefer, fängelsehålor och lite hantverk också.

En av dess stora fördelar är att det är ett plattformsspel, så att vi kan spela det från PC eller mobil. Om du är trött på de vanliga spelen och letar efter något nytt kan det vara ett mycket intressant alternativ.

Ladda ner QR-kod AdventureQuest 3D MMO RPG Utvecklare: Artix Entertainment LLC Pris: Gratis

Fortnite Battle Royale

En annan klassiker som inte heller kunde saknas i listan. Epic Games spel är synonymt med multiplayer, med mer än 200 miljoner konton registrerade på sina servrar. Titeln tog ett tag att komma ut på Android, och sedan dess har det varit en non-stop.

Och sanningen är att spelet förtjänar det, det har alla funktioner i sina versioner för konsol och PC, Sololäge och Squad-läge, samt många alternativ för att anpassa din karaktär. Det finns människor som spenderar riktiga miljoner på mikrotransaktioner i spelet, men sanningen är att du inte behöver spendera ett öre för att ha kul och ha det bra.

Ladda ner Fortnite för Android

Gods of Boom

Gods of Boom är en mycket färgstark multiplayer FPS, och en av de bästa actionspel för Android. Den har en något tecknad estetik som gör den väldigt trevlig i den grafiska delen, även om dess spelbarhet inte ligger långt efter. Dessutom har spelet mycket noggranna kontroller, de mest detaljerade kartorna och en mycket tillfredsställande skytte. Ett enastående spel.

Ladda ner QR-kod Gods of Boom - Online PvP Action Developer: Game Insight Price: Gratis

Kritisk ops

Critical Ops är ett av de frenetiska actionspel som inte ger dig en sekund att andas. Den har tre spellägen: "Deathmatch", "Disable" och "Gun Game".

I Deathmatch-läge slåss lag varandra tills tiden tar slut. Den som har flest offer vinner. I "Deactivate" -läget måste vi plantera en bomb och försvara den tills den exploderar. Och slutligen, i "Gun Game" -läget måste vi samla dödar medan vi varierar mellan de 15 tillgängliga vapen. Den första som klarar den sista nivån vinner spelet.

Ladda ner QR-kod Critical Ops Developer: Critical Force Ltd. Pris: Gratis

Asfalt 9: legender

Asfalt 9 är den senaste iterationen av Gamelofts arkadracingspel. Det är fortfarande ett av de bästa i sitt slag, med utmärkt grafik och djävulsspel med direkta och enkla kontroller. Mekaniken liknar de tidigare Asfalt-delarna: vi har flera bilar som vi kan låsa upp för att tävla mot spelets AI eller mot andra människor i olika typer av evenemang.

Konfrontationerna med andra spelare är snabba och vi kan använda någon av våra bilar. Nu, utanför PvP-flerspelarläget, finns det mycket mer innehåll, online är bara en del av detta omfattande spel.

Ladda ner QR-kod Asphalt 9: Legends - New Racing Game 2020 Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Battlelands royale

Om din mobil inte är tillräckligt kraftfull för att köra andra spel som PUBG eller Fortnite bra, är detta ett alternativ som du inte kan ignorera om du gillar multiplayer. Både estetiken och grafiken är baserade på Epic Games-titeln, även om det måste erkännas att Battlelands Royale står underbart på egen hand, som ett utmärkt casual spel för att spela några korta spel då och då.

Mekaniken liknar mycket PUBG och Fortnite: de fallskärmar dig på en ö (i det här fallet med 29 andra spelare), och ditt mål är att samla vapen och ammunition samtidigt som du skyddar dig och eliminerar andra motståndare. Det inkluderar också ett dubbelläge, där vi kan gå ihop med en vän eller en annan spelare för att försöka vinna tävlingen.

Ladda ner QR-kod Battlelands Royale Utvecklare: Futureplay Pris: Gratis

Hjärtsten

Om du gillar strategispel och någonsin har spelat Magic: The Gathering eller något annat handelskortspel måste du hålla ett öga på Hearthstone. Inte bara är detta ett bra kortspel för Android, Blizzard-titeln är också en av de bästa multiplayer utanför de typiska skyttar och stridskungar som mättar marknaden. Gratis och beroendeframkallande som få andra.

Ladda ner QR-kod Hearthstone Utvecklare: Blizzard Entertainment, Inc. Pris: Gratis

Call of Duty: mobil

Den mytiska sagan om Activision-videospel för konsol har också en korrespondens i Android-världen. Detta är ett förstapersons skjutspel - som har varit en livslång FPS - med flera flerspelarlägen. Detta inkluderar de typiska dödsmatcherna Call of Duty samt 100-personers Fortnite-stil royale-format.

Spelet har sina upp- och nedgångar, men utan tvekan står vi inför en mycket komplett titel med bra kontroller, banbrytande grafik, många anpassningsalternativ, skinn och en spelmiljö där skicklighet räknas mer än de pengar vi har spenderat på att shoppa i spelet.

Ladda ner QR-kod Call of Duty®: mobilutvecklare: Activision Publishing, Inc. Pris: Gratis

Brawl stjärnor

Slutligen kan vi inte tappa bort denna kamptitel för flera spelare från skaparna av Clash Royale och Clash of Clans. I Brawl Stars börjar vi med en enda karaktär och ett enda spelläge: en 3 mot 3-match där vi måste kämpa för kontroll av 10 ädelstenar.

På detta sätt kommer vi att få erfarenhet och troféer, vilket kommer att leda oss att låsa upp ett nytt spelläge som heter "Showdown", en survival Royale. Det tredje spelläget heter "Heist": det låses upp när du får 350 troféer, och det är en lagkamp där vi måste öppna motståndarens kassaskåp innan tiden rinner ut.

Ladda ner QR-kod Brawl Stars Utvecklare: Supercell Pris: Gratis

Hedersomnämnanden

  • Clash royale
  • Slaget vid polytopi
  • Högfärd
  • Minecraft
  • Sammandrabbning av klaner
  • NBA Jam

Känner du till andra spel med online-flerspelarläge som är värda det? Om så är fallet, tveka inte att stanna vid kommentarområdet för att berika detta inlägg med din erfarenhet och visdom. Tack för att du stannade till slutet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found