Vernee V2 Pro, en allround med 6 GB RAM, 6200 mAh och Android 8.1

Vi hade flera veckor utan relevanta nyheter när det gäller kinesiska smartphones. Idag är strimman äntligen trasig, eftersom Vernee just har lanserat sin nya smartphone till försäljning, den Vernee V2 Pro. En robust terminal med 6 GB RAM, ett kraftfullt batteri och den senaste versionen av Googles operativsystem för mobila enheter.

I dagens granskning analyserar vi Vernee V2 Pro, en telefon som presenteras som en slags hybrid mellan Vernee Aktiv och den Vernee X. Vi började!

Vernee V2 Pro i granskning, en 6 GB RAM-tank med Vernee X-batteri och dubbla 16MP + 5MP bakre kamera

V2 Pro går bitande härifrån och där. Det tar 6200mAh-batteriet från Vernee X från förra julen och den dubbla främre + bakre kameran från Vernee Active. Förutom en robust design som skyddar den från vatten, damm och stötar (IP68). Men låt oss gå igenom delar ...

Design och display

Vernee V2 Pro har en 5,99-tums infinity-skärm med 2,5D-krökning, Full HD + -upplösning (2160 x 1080p) och en pixeldensitet på 403 ppi. Den har en fingeravtrycksläsare på baksidan och ett allmänt utseende, vilket enligt min mening är något mer attraktivt än företagets tidigare "off-road" -telefon. Det är fortfarande en robust smartphone-design, men de röda sidorna ger hela en annan touch.

Den har måtten 16,42 x 7,94 x 1,21 cm och en vikt på 259 gram. Kort sagt, en konsekvent smartphone.

Kraft och prestanda

När vi går in i enhetens tarmar hittar vi högklassig mellanhårdvara. En processor Helio P23 oktakärna som körs på 2,0 GHz, 6 GB RAM-minne Y 64 GB internt lagringsutrymme kan utökas upp till 128 GB via micro SD-kort.

Vi ser också att Vernee redan har beslutat att göra språnget när det gäller programvara och vi kan äntligen se den senaste versionen av Android i kontrollrummet: Android 8.1 Oreo. Detta är en mycket positiv siffra, eftersom Vernees senaste mobil, Active-modellen, fortfarande hade Android 7.0 från förra året.

Med Android Oreo kommer ansiktsigenkänningsfunktionen Face IDoch ytterligare ett kännetecken för sportarmband: hjärtfrekvenskontroll.

För att ge oss en uppfattning om dess totala prestanda erbjuder V2 Pro ett resultat i Antutu på 58 000 poäng. Det vill säga en kraft som säkerställer flytbarhet och hanterbarhet, men utan att nå för höga nivåer av ren och hård efterfrågan.

Kamera och batteri

Tillverkaren har velat markera avstånd med avseende på sin tidigare robusta modell i två mycket specifika aspekter: kameran och batteriet.

Detta innebär att vi i fotograferingsavsnittet hittar fyra kameror. En dubbel på baksidan av 16MP + 5MP (kan utökas till 21MP + 5MP med programvara) med PDAF, Dual LED och f / 2.0 bländare, och ytterligare en 8MP + 5MP dubbelkamera för selfies.

För autonomi har Vernee valt ett 6200mAh-batteri med snabb laddning via USB-typ C. Ett kort, kort sagt mer än kraftfullt som garanterar åtminstone ett par dagars användning utan för många komplikationer.

Anslutning

V2 Pro har ett dubbelt navigationssystem av GPS + GLONASS, NFC-anslutning, Bluetooth 4.2 Y OTG. Den har en dubbel SIM-kortplats (nano + nano) och stöder följande nätverk:

  • 2G: GSM B2, 3, 5, 8

    ● 3G: WCDMA B1 / 2/4/5/8, TD-SCDMA: B34 / 39

    ● 4G: FDD-LTE: B1 / 2/3/4/5/7/8/12/17/19/20, BC0 / BC1, TDD-LTE: B34 / 38/39/40/41

Pris och tillgänglighet

Vernee V2 Pro har just presenterats i samhället till ett pris på 249,99 dollar, cirka 214 euro att ändra, på GearBest. När förförsäljningsfasen är klar (från 28 maj till 3 juni) kommer dess officiella pris att vara 299,99 dollar, cirka 257 euro.

Kort sagt, vi har att göra med ett mycket bra valuta för pengarna telefon. Det ses att Vernee har gjort bra med sin tidigare robusta smartphone och har velat utnyttja venen med en ny satsning genom att förstärka kameran, batteriet och ge terminalen ett något mer elegant utseende.

En telefon som är särskilt lämplig för dem som "lever på kanten" och behöver en telefon som är motståndskraftig mot alla typer av dåligt väder. Färdig uppgörelse.

GearBest | Köp Vernee V2 Pro

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.