Vernee Apollo Lite i granskning, hämmad kraft till ett oslagbart pris - The Happy Android

De av er som läser Android regelbundet kommer att veta att jag har en viss förkärlek för kinesiska mobiler. Tillväxtföretag som är villiga att ge allt för priser som i andra märken skulle vara omöjliga att anta. Det är inte så att enheter som Samsung, Sony eller Google inte tilltalar mig (tvärtom!), Men låt oss säga att det finns mycket liv utöver de typiska 4 varumärkena. Varumärken som UMI, Xiaomi eller själva Vernee , som jag vill prata med dig om idag, de är riktiga säkra vad när det gäller att förnya terminalen.

Vernee, kraft som kännetecken

Vernee-huset har för närvarande tre terminaler på marknaden: Vernee Apollo Lite, Vernee Mars Y Verne thoroch i dem alla har det valt att erbjuda en kraft över genomsnittet. Även din billigaste smartphone, den Vernee Thor, har 3 GB RAM-minne, än sen då överstiger knappt $ 100-barriären .

Vernee Apollo Lite Review

Vernee Apollo Lite är toppen av sortimentet från Vernee-husetoch är inte för mindre. En terminal med imponerande funktioner till ett mycket rimligt pris. Vi kommer knappast att se terminaler som denna sväva runt bordet på $200. Som sagt står vi inför en av de bästa smartphonesna 2016.

Design och finish

Denna nya smartphone från Vernee har en snygg unibody-design i metallfinish och rundade kanter. Den har en skärm av 5,5 tum, kantad 2,5D och en 1920 x 1080 Full HD-upplösning. En mycket försiktig terminal med en förstklassig finish i varje regel.

Kraft och prestanda

Hårdvara är den starka punkten i Apollo Lite. Det har en av de bästa processorerna på marknaden, Helio X20 10-kärna klockad vid 2,3 GHz, 4 GB RAM-minne och 32 GB internt minne (kan utökas till 128 GB). Med dessa funktioner kan den flytta tung grafik utan problem och låter dig spela de mest krävande spelen med knappast någon röra. En riktigt kompetent terminal Det överträffar terminaler som iPhone 6 eller Galaxy Note 5 i Antutu-riktmärket.

Kamera och batteri

Enheten har en 16.0MP bakre kamera tillverkad av Samsungvilket gör att den kan erbjuda något över genomsnittet fotografisk kvalitet. Den främre kameran, å andra sidan, stannar i några justitos 5.0MP. Rekommendation: Om vi ​​byter kameraprogramvara för något annat Google Play-program (t.ex. Zooma FX till exempel) kan vi öka dess prestanda avsevärt.

Avsnittet relaterat till batteriet är en annan styrka för denna terminal. Den har en kraftfull reserv av 3180 mAhvilket gör det möjligt att hålla i två dagar utan att ladda bekvämt. Om vi ​​använder det intensivt kan vi också nå slutet av dagen utan större komplikationer. Dessutom har den fördelen att den har en USB typ C-laddarevilket innebär att vi kan ladda terminalen på drygt en timme. Det här är trevligt!

Andra funktioner

För Vernees förstklassiga sortiment kunde han inte lämnas utanför fingeravtrycksdetektor, som ligger strax under den bakre kameran. Har också 4G-anslutning, dubbelt SIM-kort och allt detta inslaget av Android 6.0.

Pris och tillgänglighet

Vernee marknadsför för närvarande varumärket, och vi kan hitta både Apollo Lite, samt Mars- och Thor-modellerna med betydande rabatter:

  • Vernee Apollo Lite : $199.99, cirka 179 euro att byta.
  • Vernee mars : $199.99, cirka 179 euro att byta.
  • Vernee Thor:$109.99, cirka 98 euro att byta.

Fynd på GearBest | Vernee Specialkampanj

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.