Vkworld Mix Plus: den billigaste ramlösa mobilen för tillfället

VKworld är en kinesisk smarttelefontillverkare som är specialiserad på att föra åtkomst- eller mellanklassterminaler till marknaden. Det är fortfarande inte välkänt utanför den asiatiska jätten, men sanningen är att den uppnår viss beröm för terminalernas attraktiva design.

Analys av Vkworld Mix Plus, lillebror till Xiaomi Mi Mix

I dagens granskning tittar vi på Vkworld Mix Plus, en ramlös smartphone utrustad med 3 GB RAM-minne som just har presenterats till ett startpris mindre än 100 euro (94 € för att vara mer exakt).

Design och display

Designen på Vkworld Mix Plus är terminalens mest slående punkt. Den presenteras som en inspirerad kopia av Xiaomi Mi Mix, som möjligen är den bästa smarttelefonen utan ramar för tillfället.

Detta översätts till en ramlös skärm som upptar 90% av telefonens frontpanel. Den har en storlek på 5,5 ”med välvd 2,5D och en HD-upplösning på 1280 × 720 pixlar. Allt detta skyddas av det alltid beständiga Corning Gorilla-glaset. Å andra sidan kommer enheten i två färger: mörkgrå och blå.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvaran för Mix Plus hittade vi en Mediatek MTK6737-processor 4-kärnor som körs på 1,3 GHz, med 3 GB RAM-minne Y 32 GB internt lagringsutrymme (tillverkad av Samsung). Allt detta, under paraplyet av Android Nougat 7.0.

På prestandanivå kan vi säga att det är en inte särskilt kraftfull terminal, men som sticker ut för de 3 GB RAM, som är mycket uppskattade. I allmänhet är det en idealisk terminal för dem som letar efter en mobil för dag till dag. En smartphone med vilken du kan chatta, surfa på internet och använda enkla appar och spel utan komplikationer.

Kamera och batteri

När det gäller kameran i denna Vkworld hittar vi inte stora överraskningar. En bakre lins på 8,0 MP utökades till 13,0 MP via programvara, och en selfie-kamera som har flyttats till den nedre ramen på framsidan med 5.0MP utökad till 8.0MP via programvara. En korrekt kamera, mycket i linje med resten av konkurrenterna.

Batteriet å andra sidan har en kapacitet på 2850mAh, som erbjuder rimlig autonomi tack vare låg processorkonsumtion och effektiv hantering av operativsystemet. Kanske ett batteri som nådde upp till 3000 mAh skulle ha uppskattats, men för en bas-smartphone och med hänsyn till enhetens pris är det mer än acceptabelt.

Anslutningsmöjligheter och andra funktioner

Mix Plus har en fingeravtrycksdetektor på baksidan och har anslutning Bluetooth 4.0. Stöder FDD-LTE, GSM, WCDMA (2G / 3G / 4G) nätverk, Dual sim (mikro-SIM och nano-SIM), laddas med mikro-USB och har en vikt på 165gr.

Pris och tillgänglighet

Vkworld Mix Plus har just introducerats och Det kan redan erhållas i förförsäljningsfasen till ett pris av 94,50 euro, cirka 109,99 dollar vid börsen, på GearBest.

Om vi ​​är intresserade av att få den här billiga mobilen utan ramar kan vi också dra nytta av följande kupong - giltig mellan 7 och 14 augusti - för att få en liten rabatt:

Kupongkod: GBVKMIX

Pris med kupong: 84 euro (99,99 $)

Från och med den 14 augusti återgår Mix Plus till sitt vanliga pris på $ 139,99, ungefär € 118 vid bytet.

Kort sagt, en basradiomobil med en design som praktiskt taget spåras till Xiaomi Mi Max, med 3 GB RAM och ett värde för pengarna som gör denna Mix Plus till ett alternativ att överväga.

GearBest | Köp Vkworld Mix Plus

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found