De 10 bästa apparna att lyssna på musik i streaming

Tiderna förändras. För några år sedan, om du ville lyssna på musik från din mobiltelefon, var det vanligaste att ladda ner några låtar från Internet eller rippa några av dina favoritalbum till mp3-filer och överföra dem till din mobil. Den enda nackdelen var att du var begränsad till din "fysiska" diskografi (såvida du inte laddade ner posterna från internet) och lagringskapaciteten på din mobil.

Allt detta förändrades när Spotify slängde bordet och appar för att lyssna på musik i streaming de blev mer och mer populära: det var inte längre nödvändigt att ladda ner eller kopiera någonting: streaming var här för att stanna. Musikälskare kunde inte ha mer tur.

De bästa musikapparna för streaming för Android och iOS

Men saken slutar inte där. Spotify är bara spjutspetsen för en serie appar för att lyssna på musik i streaming som gör att vi kan lyssna på musik på ett annat sätt. Kanske en av de bästa funktionerna i denna typ av app är dess förmåga att erbjuda oss ny och okänd musik baserat på vår musiksmak. Gillar du Radioheadersätt “Radiohead” här med ditt favoritband)? Oroa dig inte, Spotify vet det och det kommer att visa dig många liknande eller relaterade grupper. Vad är coolt? Det är inte allt ... Här är 10 en av de bästa apparna för att lyssna på strömmande musik på din Android- eller iOS-enhet. Låt oss gå dit!

Spotify, kungen av strömmande musik

Även om det inte är den enda appen som lyssnar på musik från en mobiltelefon, vågar jag säga att den är den mest populära på marknaden. I sin gratisversion kan du skapa spellistor, följa dina favoritgrupper och en oändlig mängd genrer och musikstilar. Det jag gillar mest med Spotify är dock dess otroliga "skattjakt" -förmåga. Beroende på vilka låtar vi har lyssnat på tar Spotify en bra anteckning och gör förslag på liknande grupper som vi kanske gillar, vilket innebär att vi alltid har nya grupper att lyssna på i sovrummet.

Dessutom erbjuder den en personlig spellista för varje användare som heter "Weekly Discovery" där Spotify varje sjunde dag skapar en spellista. bara för dig med musik relaterad till din smak. Om du inte är villig att betala för Premium-tjänsten fungerar den fria versionen underbart så länge du inte har något emot att höra en tillfällig annons då och då. Behöver du veta mer? Jag lämnar dig här några knep för Spotify så att du kan se allt som den här appen kan.

Ladda ner QR-kod Spotify: Musik och podcasts Utvecklare: Spotify Ltd. Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Spotify: musik och podcasts Utvecklare: Spotify Ltd. Pris: Gratis +

SoundCloud, popup-appen

SoundCloud har mer än 100 miljoner nedladdningar och sanningen är att det finns många som inte ens vet att det finns. Den har en mycket elegant design och mycket enkel att använda. Jag älskar gränssnittet. En annan punkt till sin fördel är att den låter dig flytta spåren framåt och hoppa över dem, och du kan också märka dem och lägga till kommentarer till dem.

Som en negativ punkt skulle jag säga att det inte har så många låtar som andra plattformar och det är möjligt att du letar efter något och att det inte finns där. Men hej, hon är förlåtad för att vara så söt. Registrering krävs, men du kan använda ditt Facebook- eller Google-konto för att logga in. En mycket bra app för att lyssna på strömmande musik på vår Android-telefon eller iPhone.

Ladda ner QR-kod SoundCloud - Musik, ljud, mixer och podcast Utvecklare: SoundCloud Pris: Gratis Ladda ner QR-kod SoundCloud - Musik- och ljudutvecklare: SoundCloud Ltd. Pris: Gratis +

Amazon Music, för Prime-prenumeranter

Om du har en Amazon Prime-prenumeration måste du verkligen installera Amazon Music på din mobil. Prime-prenumeranter har fri tillgång till Amazon Music-katalogen med mer än 2 miljoner låtar. Även om det kan verka som ett mycket högt tal, är sanningen att om du letar efter mycket nya eller lite konstiga låtar, kommer du troligen inte att hitta dem.

Där du hittar dem ligger Amazon Music Unlimited, som är premiumversionen av samma tjänst (9,99 € per månad). Här hittar vi allt: totalt mer än 60 miljoner låtar av alla musikgenrer.

Ladda ner QR-kod Amazon Music: Lyssna och ladda ner populärmusik Utvecklare: Amazon Mobile LLC Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Amazon Music Developer: AMZN Mobile LLC Pris: Gratis +

Tidvatten, strömmande för purister och ljudfiler

Tidal är en annan av dagens stora streamingplattformar. Det erbjuder mer än 60 miljoner låtar i hög kvalitet och utan annonser. Den innehåller också mer än 250 000 exklusiva musikvideor och dokumentärer.

Företaget är av svenskt ursprung, även om det förvärvades av rapparen Jay Z 2015, varefter det startades om genom en massiv reklamkampanj. Räkna med en 30-dagars gratis provperiod.

Ladda ner TIDAL QR-kod - Musikstreaming Utvecklare: TIDAL Pris: Gratis Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Deezer, alternativet

Deezer uppfann inte hjulet, men han behövde det inte heller. Det är en app som mycket liknar Spotify, med förslag och rekommendationer baserade på din smak med ett rent och mycket hanterbart gränssnitt.

En av de saker jag gillar med Deezer är att när du startar det för första gången gör dig till ett litet frågeformulär om de grupper och stilar av musik du gillar, och så första gången du går in kommer du redan att ha mycket ny musik att upptäcka och lyssna på. Deezer låter dig också logga in med ditt Gmail- eller Facebook-konto. Kom igen, en annan app för att lyssna på musik i streaming, men inget att kasta på det: bra, vackert och billigt.

Ladda ner QR-kod Deezer Music Developer: Deezer Mobile Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Deezer: Radio och musik i MP3 Utvecklare: DEEZER SA Pris: Gratis +

Apple Music

Apples musikstreamingsplattform. När du installerar programmet tar det en säkerhetskopia av ditt sångbibliotek och laddar upp det till molnet. Apple Music har en stor repertoar av både gamla och senaste låtar, med personliga spellistor och rekommendationer.

Det låter dig också ladda ner låtar för att lyssna på offline och har intressanta detaljer som en sökmotor för texter. Vi står dock inför en prenumerationstjänst (9,99 € per månad) så vi måste gå igenom rutan för att njuta av den eftersom det inte finns någon gratisversion. Naturligtvis har den en omfattande gratis provperiod på 3 månader.

Ladda ner QR-kod Apple Music Developer: Apple Inc. Pris: Gratis Ladda ner QR-Code Music Developer: Apple Price: Gratis

Youtube musik

YouTube Music är som vanligt YouTube men tar bort allt och lämnar bara videoklipp, live konserter och musik i allmänhet. Gränssnittet är ganska intuitivt och enkelt att använda, men om vi använder den gratis versionen av YouTube Music, om vi stänger av skärmen eller ändrar applikationen, slutar musiken att spelas. Naturligtvis kan vi också betala prenumerationen på 9,99 € per månad för att få den fullständiga upplevelsen och utan annonser. Den har en gratis testmånad.

Ladda ner QR-kod YouTube Music Developer: Google LLC Pris: Gratis Ladda ner QR-kod YouTube Music Developer: Google LLC Pris: Gratis +

TuneIn: lyssna på radiostationer från hela världen i streaming

TuneIn är appen för att lyssna på radio online par excellence. Det låter dig lyssna på alla dina lokala stationer, förutom ... resten av världens stationer. Det har radiostationer klassificerade efter musikstilar, samt nyhetskanaler, sportkanaler och till och med podcasts.

TuneIn är en gratis app som inte kräver registrering, men om du betalar för en Premium-prenumeration ser du hur alla annonser försvinner och också du kan spela in allt du lyssnar på. Rekommenderas starkt inom hela listan med appar för att lyssna på strömmande musik som erbjuds av både Android och iOS.

Ladda ner QR-kod TuneIn Radio: Sport, nyheter, musik, podcasts Utvecklare: TuneIn Inc Pris: Gratis Ladda ner QR-kod TuneIn Radio: nyheter, musik Utvecklare: TuneIn Pris: Gratis +

LiveXLive: en av de bästa apparna att lyssna på musik i streaming ... bara för USA och Kanada

LiveXLive (tidigare känt som Slacker Radio) är en annan av referensströmmande musikappar på Google Play. Tyvärr endast tillgängligt i USA och Kanada, så för människor som jag som bor utanför dess gränser fungerar den här appen helt enkelt inte för oss.

Hur som helst, jag är kvar och vill prova det eftersom det har mycket bra recensioner och mer än 50 miljoner nedladdningar på Google Play, så om någon läsare har kunnat njuta av det, tveka inte att lämna en kommentar med din åsikt om det. Jag har mycket intriger! Är det så bra som det verkar?

Registrera QR-kod LiveXLive - Streaming Music and Live Events Utvecklare: Slacker Inc. Pris: Tillkännages Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Pandora: musik och poddsändningar

En annan ledande app där de finns och det ... åh överraskning! Det finns inte heller i Spanien. Lyckligtvis kan vi installera Pandora genom att göra ett litet "trick" (tryck HÄR för att veta vad det handlar om). Denna app kommer låter dig skapa radiostationer baserat på dina favoritgrupper och låtar. Häftig va?

Den har mer än 100 miljoner nedladdningar, så den måste ha något att gilla så många människor. Det är en gratis app, men det kräver registrering. Dessutom har det alternativet alarm och väckarklocka, vilket för dem som gillar att vakna upp till musik är en fröjd. En annan fantastisk app för att lyssna på strömmande musik från din mobil.

Registrera QR-kod Pandora - Streaming Music, Radio & Podcasts Utvecklare: Pandora Pris: Tillkännages Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found