Upptäck din ideala tatuering enligt din personlighet tack vare den här appen - The Happy Android

Vissa appar är utformade för att ge lösningar på verkliga problem, andra är små verk och vissa är helt enkelt där för att fördriva tiden. De appar som fungerar bäst i den här sista gruppen är vanligtvis de som drar nytta av användarens nyfikenhet, och det är precis vad den gör Testa en tatuering. En applikation för Android som berättar vilken som är vår perfekta tatuering, den som bäst representerar vem vi är, enligt vår personlighet.

Vilken typ av tatuering passar mig bäst?

Appen av Testa en tatuering består av förverkligandet av en serie av 20 frågor, med hjälp av vilka appen kommer att försöka beskriva vår personlighet och ge oss därmed den tatuering som passar bäst på det sättet att vara. Frågorna vi måste svara är booleska, av typen "JA / NEJ" och syftar mest till att svara på filosofiskt-moraliska aspekter av respondenten. Här hittar vi frågor som liknar "Gillar du risk?", "Är du mottaglig för smicker?", "Anser du dig som ägare till ditt öde?", "Tror du att framgång i livet beror på ett lyckoslag?" etc.

Bland de föreslagna tatueringarna kan vi hitta saker som en drake, en uggla eller en kolibri. Varje tatuering åtföljs av en stödjande text som motiverar anledningen till att du väljer tatueringen.

Betyg och nedladdning av Testa en tatuering för Android

Test för en tatuering är en app på engelska för Android-enheter med version 2.3 eller högre utvecklad av Epicenter of psychology. Den har mer än 10 000 nedladdningar och en rating på 3,9 stjärnor av 5 (genomsnitt efter röstning av 249 användare).

Ladda ner QR-kodtest för tatuering Utvecklare: Epicenter för psykologi Pris: Gratis

I slutändan är det inget mer än en fånig applikation, att spendera ett tag och det är det. Appen är inte för vuxna, men som alla andra applikationer som spelar med liknande ingredienser lyckas den få oss att klia och skapa den nyfikenheten att veta om den verkligen kommer att kunna närma sig vår sanna inre natur med mer eller mindre framgång. Jag har en uggla.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.