Hur inaktiverar du StickyKeys - The Happy Android

När du trycker på Skift för många gånger i rad aktiveras Sticky Keys eller specialtangenterna, och det är verkligen besvärligt att fortsätta använda tangentbordet, eftersom Windows slutar låta dig använda tangentbordet i din vanliga takt, och skrivningen går såå långsamt.

Stickykeys kan vara mycket användbara i vissa fall, men om du är van vid att skriva mycket snabbt eller om du spelar regelbundet med din dator kan det här vara ganska besvärligt. Hur inaktiverar jag de jävla StickyKeys?

För att inaktivera stickyKeys, tryck på Skift eller Skift fem gånger i rad. Följande meddelande visas.

Klicka på "Gå till Ease of Access Center för att inaktivera kortkommandon”(Om du föredrar kan du också komma till samma punkt från Kontrollpanel ->Tillgänglighetscenter ->Gör tangentbordet enklare att använda).

Se till att lämna alternativet som visas i bilden okontrollerat i fönstret "Konfigurera specialtangenter".Aktivera Sticky Keys när du trycker på Skift-tangenten 5 gånger”.

Slutligen sparar du ändringarna så ser du att du inte längre har problem att trycka på knapparna så snabbt och så många gånger du behöver.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found