Topp 10 Bitcoin-appar för Android - The Happy Android

De Bitcoin Det är den nya valutan som alla pratar om. Denna kryptovaluta eller digitala valuta, som i sin tid var motorn för den ökända Silkesväg, Det slutar inte växa. Från de 0,39 dollar det var värt 2010 har det vuxit till ett värde på nästan 10 000 dollar idag. Om du vill börja använda denna kryptovaluta är ett av de bekvämaste sätten att göra det från din mobil. Dessa är de 10 bästa apparna att använda med Bitcoin från Android för närvarande.

De 10 bästa Bitcoin-apparna för Android

De blockchain är en distribuerad databas som håller en växande lista med poster, så kallade block, som bildar ryggraden i Bitcoin. På detta sätt går vi från centraliserade system till ett decentraliserat system, vilket eliminerar dyra mellanhänder i finansiella transaktioner från ekvationen.

Bitcoin- och kryptovalutaplånböcker för Android

För att genomföra dessa transaktioner och operera med dessa kryptovalutor, så kallade plånböcker eller bitcoin plånböcker, vissa hårdvaru- eller programvaruverktyg som vi kan ta emot och göra betalningar till andra Bitcoin-användare med.

Coinbase Bitcoin plånbok

Coinbase är den mest populära appen att använda med Bitcoin från Android. Med den här kostnadsfria applikationen kan du köpa och sälja Bitcoins, förutom att ansluta till vårt bankkonto för att utföra transaktioner.

Den har historiska och realtidsregistreringar, varningar och är också kompatibel med NFC- och QR-koder, bland andra extrafunktioner. Ett lättanvänt gränssnitt, tillgängligt på 11 språk (inklusive spanska). Den får konstanta säkerhetsuppdateringar och i allmänhet är det den mest rekommenderade applikationen att starta i denna Bitcoin.

Ladda ner QR-kod Coinbase - Köp och sälj digital valuta. Utvecklare: Coinbase Android Pris: Gratis

Blockchain

Blockchain Bitcoin & Ether Wallet är en plånbok för nybörjare och mellananvändare. En av de mest använda apparna på Android för att fungera med Bitcoin och med en utmärkt utvärdering av samhället.

Blockchain låter dig skicka och ta emot pengar, kontrollera vårt saldo, motsvarigheter i mer än 20 olika valutor och stöd för 25 språk.

Ladda ner QR-kod Blockchain Wallet. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum-utvecklare: Blockchain Luxembourg S.A. Pris: Gratis

Xapo

Xapo-appen är den för dem som letar efter en högre säkerhetsnivå i dina transaktioner med Bitcoin. Detta företag, grundat 2013 av Wences Casares, använder fysiska servrar spridda över hela världen, skyddade av biometriska åtkomstskannrar, med 24-timmars övervakning och beväpnade vakter, enligt Casares.

Appen fungerar som ett Bitcoins-betalkort, ett slags virtuellt checkhäfte. På detta sätt kan du skicka pengar till familj och vänner direkt. Vi kan också se priset på Bitcoin i realtid, kontrollera statistik och köpa Bitcoins direkt från appen.

Ladda ner QR-kod Xapo Utvecklare: Xapo Pris: Gratis

Mycelium

Mycelium är en Bitcoin-plånbok som utvecklats öppet i GitHub. Det har flera avancerade funktioner som stöd för plånböcker för hierarkisk bestämning, enkelriktade konton, skrivskyddade konton och säker autentisering med Bit ID.

En applikation för avancerade användare som letar efter ett plus och större kontroll i hanteringen av sina kryptovalutor.

Ladda ner QR-kod Mycelium Bitcoin Wallet Utvecklare: Luximal Limited Pris: Gratis

Cryptonator

Criptonator är en allt-i-ett kryptovaluta plånbok för Android. Å ena sidan kan vi kontrollera värdet på våra Bitcoins och Altcoins - det stöder ett stort antal av dem: BTC, LTC och DASH bland andra. För den andra, vi kan skicka och ta emot betalningar, förutom att göra omvandlingar mellan olika elektroniska valutor.

Det har också ett intressant avsnitt där vi kan se de kryptovalutor som har presterat bäst och sämst under den senaste månaden. Åh, och den har också sin egen widget.

Ladda ner QR-kod Cryptonator Utvecklare: Cryptonator Pris: Gratis

Coins.ph plånbok

Coins.ph är en annan Bitcoins plånbok för Android. Denna app låter dig kontrollera ditt saldo, göra överföringar och betalningar från ett gränssnitt med ett elegant materialdesigngränssnitt.

Bland dess särdrag, låter dig köpa presentkort från mer än 120 varumärken. Det finns också flera välkända banker och butiker. Speciellt inriktad på den asiatiska marknaden finns den på engelska, filippinska och thailändska.

Ladda ner QR-kod Coins.ph plånbok Utvecklare: Coins Asia Pris: Gratis

Appar för att följa utvecklingen på marknaden och köpa / sälja Bitcoins

Bitcoin Checker

Bitcoin Checker är en av de mest använda kryptovalutaapparna. Med henne kan vi kontrollera det uppdaterade priset på alla kryptovalutor på marknaden och konvertera den till mer än 80 olika valutor. Den har ett lättanvänt gränssnitt och är perfekt för att kontrollera värdet på Bitcoin, Dogecoin eller Vertcoin, bland många andra i realtid.

Ladda ner QR-kod Bitcoin Checker Utvecklare: Mobnetic Price: Gratis

Blockfölj

Blockfolio är en ekonomisk app riktad till kryptovalutaanvändare på Android. Med en otrolig 4,7-stjärnigt Google Play-betyg och över en miljon nedladdningar, Blockfolio är den definitiva frågeappen.

Å ena sidan låter det oss konsultera alla våra blockchain-tillgångar, med detaljerad information om varje valuta. Den innehåller meddelanden om prisvariationer på marknaden, listor och orderböcker etc. Vad mer, har ett avsnitt med nyheter för att hålla dig uppdaterad med allt som händer i världen av finans och kryptovalutor.

Spår mer än 2000 kryptovalutorinklusive Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Zcash, Tezos, NEM, NEO, IOTA, Monero, Ethereum Classic, OmiseGO, SNT, Qtum, Iconomi, Dogecoin, Golem, Waves, Stellar, DigixDao och många andra.

Ladda ner QR-kod Blockfolio: Spåra priset på bitcoins Utvecklare: Blockfolio, Inc. Pris: Gratis

Ztrader

Ztrader är förmodligen det mest avancerade verktyget vi har på Android för att hålla reda på kryptovalutamarknaden. Den har information om hundratals kryptovalutor, perfekt för onlinehandel, och använder också API-nycklar med 256-bitars AES-kryptering för större säkerhet.

Det är en komplex applikation för avancerade användare. Nedladdningen är gratis, men vissa funktioner betalas.

Ladda ner QR-kod zTrader Altcoin / Bitcoin Trader Utvecklare: zTrader LLC Pris: Gratis

Appar och spel för att tjäna satoshis och Bitcoins från din mobil

Blockchain-spel

Blockchain Game är ett gratis spel för Android som vi kan vinna Bitcoins medhelt enkelt genom att spela. Spelet består av att skapa blockchains och även om det är lite monotont kan vi få priser helt enkelt för att titta på annonser eller vinna spel.

Ladda ner QR-kod Blockchain-spelutvecklare: Bitcoin Aliens Pris: Gratis

Det finns också en annan app som heter Stormspel det tillåter oss tjäna Bitcoins, STORM-mynt eller Ethereum genom att titta på videor och testa spel och appar på din mobil. En app som har blivit ganska populär, med ett 4-stjärnigt betyg och över 1 miljon installationer.

Ladda ner QR-kod Storm Play - Vinn Bitcoin, Ethereum och Storm gratis Utvecklare: StormX Global SEZC, Inc. Pris: Gratis

Vad tycker du om den här listan över de bästa apparna att använda med Bitcoin och andra kryptovalutor från Android? Som alltid, vi ses i kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found