Hur låser du upp Hidden Edge, Firefox och Chrome-spel

När vi installerar en ny webbläsare på vår dator försöker vi vanligtvis göra den säker och respektera användarens integritet. Många webbläsare har dolda funktioner som vi kan låsa upp, till exempel genom att skriva krom: // flaggor i Chrome eller genom att gå in om: config i Firefox adressfält.

Men ibland är allt vi vill ha det bra och roa oss i fem minuter medan vi väntar på det samtalet från en klient på kontoret eller så har vi en ledig stund mellan klass och klass. För det, inget bättre än att dra nytta av de spel som vissa webbläsare som Microsoft Edge eller ovannämnda Chrome och Firefox ger "dolda". De är inte spelintressen, men de har sin nåd och som en hobby är de mer än attraktiva.

Microsoft Edge: Låt oss surfa

Microsoft har precis släppt en ny version av sin Edge-webbläsare, Microsoft Edge version 82. En uppdatering som automatiskt når alla Windows 10-datorer tillsammans med Windows Update i maj 2020. Om vi ​​inte har fått uppdateringen ännu kan vi installera den här nya versionen av webbläsaren genom att ladda ner den direktfrån Microsofts webbplats.

Denna Chromium-baserade Edge-uppdatering har en hel del intressanta punkter, liksom en ganska nyfiken och rolig surfing minispel. För att låsa upp det måste vi bara skriva följande i adressfältet:

edge: // surf

Med det här kommandot laddar vi spelet Let's Surf (eller "Vi ska navigera", på spanska). Välj din surfare och ge det en chans! Med riktningsknapparna måste vi undvika hinder medan vi fångar grön blixt för att surfa i turboläge. Från menyn längst upp till höger kan du välja olika spellägen (tidsperiod, sicksack eller normalt läge).

Google Chrome: The Dinosaur Game

Kommer du ihåg dinosaurien som Chrome visar när vi inte har en internetanslutning och vi försöker ladda en sida? Normalt tittar vi bara på meddelandet som säger "ERR_INTERNET_DISCONNECTED", men om vi klickar på mobilskärmen eller trycker på mellanslagstangenten på tangentbordet från PC kommer vi att se att dinosaurien kommer till liv och börjar springa.

Om vår dataanslutning fungerar korrekt kan vi också låsa upp spelet genom att skriva detta kommando i webbläsarens adressfält:

krom: // dino

Spelet består av att hoppa för att undvika att äta kaktusplantorna som kommer i vägen, vilket ökar hastigheten på den pixelerade T-Rex när vi går vidare. Det verkar som ett väldigt dumt spel men det kan leda till några allvarliga bett. Du varnas!

Mozilla Firefox: Pong

Firefox har också ett dolt spel, men till skillnad från sina kamrater är det mycket svårare att låsa upp det. Först måste vi visa verktygsfältet i den övre högra marginalen och välja "Personifiera”. Därefter drar vi alla ikonerna till överströmningsmenyn för att lämna skärmen helt fri förutom ikonen som heter "Flexibelt utrymme”.

Detta visar en ny knapp längst ner på skärmen med ritningen av en enhörning.

Om vi ​​klickar på den här knappen blir det flexibla utrymmet en bar eller "racket" och vi kan spela den klassiska Pong mot CPU med enhörningen som en boll. Sanningen är att sagt så här låter det väldigt galet men här nere lämnar jag en skärmdump för dig så att du kan se att jag inte gör det. Ett påskägg så bisarrt som det är underhållande.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found