R-TV BOX S10 i recension: en nästa generations TV Box med KODI 17.3

Sedan utseendet på Android TV-lådor multimediaunderhållning har tagit ett stort steg framåt. Nu kan vi inte bara förvandla vår rudimentära tv till en smart-tv utan vi kan också använda den som en spelkonsol, musikspelare och vad vi än kan tänka oss. Android på TV. Så enkelt och så bra.

R-TV BOX S10 i recension: en Android TV Box med en titan-kropp och förinstallerad KODI Krypton

I dagens granskning granskar vi det nya S10 av R-TV BOX, en TV-låda (värt redundansen) med en av de bästa hårdvarorna för tillfället, och något som inte ses så ofta längre: den legendariska KODI förinstallerat i sin senaste version.

Processor

Idag kan praktiskt taget alla Android TV-lådor spela upp lokala och strömmande videor utan större problem. Ändå, om vi letar efter en riktigt optimal prestanda, särskilt om vi vill reproducera innehåll i 4K-kvalitet eller är vi ivriga konsumenter av serier och filmer online det mest tillrådliga är att ha minst en Amlogic S905-processor. I detta fall utrustar R-TV BOX S10 en överlägsen SoC, den Amlogic S912.

Det är en SocOcta Core tillverkad i 28 nm av TSMC med processorerARM Cortex-A53 64bit. Den har stöd för videouppspelning till4K vid 6ofps 10 bitar, H.265 Y AVS +. Stöder anslutningarHDMI 2.0HDCP2.2 och ett brett utbud av anslutningar. Medan ljudnivån är bör det noteras attS912 kommer med certifieringDolby DTS.

RAM-minne och lagring

När det gäller RAM har S10 flera versioner att välja mellan:

  • 3 GB RAM + 32 GB internt minne.
  • 2 GB RAM + 16 GB internt minne.
  • 3 GB RAM + 16 GB intern lagring.

Beroende på paret RAM + ROM som vi väljer kommer priset att variera i enlighet därmed, men med hänsyn till att paketet med 3 GB RAM och den 32 GB lagringsutrymme Det är ganska justerat i pris, det skulle vara alternativet att välja om du väljer en av dessa enheter.

Programvara och operativsystem

Även om vi själva kan installera det för hand, införandet av KODI - förresten i sin senaste version - i katalogen med förinstallerade applikationer. Å andra sidan har det också valts att erbjuda en Android-upplevelse så uppdaterad som möjligt, med inkludering av Android 7.1.

Portar och anslutningar

De R-TV BOX S10 göra sig av med en HDMI-utgång, 2 USB-portar, 1 microSD-kortläsare och en LAN-port. När det gäller anslutning hittar vi WiFi-anslutning för 802.11a / b / g / n / ac- och 2.4G / 5G-nätverk, Bluetooth 4.1 och 100M / 1000M Ethernet.

Förresten innehåller enheten också en fjärrkontroll.

Pris och tillgänglighet

Priset på denna Android TV Box varierar beroende på RAM och lagringspaket som vi väljer. För att ge oss en idé kan vi få versionen av 32 GB RAM + 32 GB ROM för 58,69 euro, eller den lättare versionen av 16 GB RAM + 16 GB ROM för 44,65 euro.

För närvarande är R-TV BOX S1 i kampanj på Geekbuying, så vi kan också använda följande kupong för att få en betydande rabatt på 13 euro:

Kupongskod: AVZRAJRX

Geekbuying | Köp R-TV BOX S1

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found