DOOGEE Mix 2 i granskning, elegant terminal med 6 GB RAM och 4 kameror

Under det senaste året har DOOGEE gått från att lansera ganska normala smartphones med lågt medelintervall till att kämpa om de första platserna i det hårt kämpade mid-premium-sortimentet. Så är fallet med DOOGEE Mix 2, en terminal med 6 GB RAM-minne och 4 kameror (2 framför och 2 bak) som inte döljer sin avsikt att inspireras av det största för tillfället.

DOOGEE Mix 2-analys: ett kors mellan Xiaomi Mi Mix 2 och Samsung Galaxy S8

Borta är de dagar då det huvudsakliga inslaget i DOOGEE var Piano Black-finish "iPhone-stil" i deras fodral, i terminaler som knappt svävade runt 100 euro. 2017 har varit ett avgörande år, och på senare tid verkar det asiatiska företaget ha lärt sig sin läxa. En liten prishöjning för att leverera enheter av mycket högre kvalitet. Ett av de bästa exemplen på detta är det nya DOOGEE Mix 2.

Design och display

Skärmen är en av de fantastiska funktionerna i DOOGEE Mix 2. Oändliga skärmar är på modet, och i den meningen kunde DOOGEE inte missa mötet. Mix 2-funktionerna en 5,99-tums skärm med ett bildförhållande på 18: 9 och en Full HD + -upplösning på 2160x1080p.

Å andra sidan har den främre dubbla kameran placerats i den övre vänstra marginalen, medan fingeravtrycksdetektorn är placerad på baksidan, strax under den dubbla linsen.

På design- och konceptnivå kan vi säga det det är en blandning mellan Xiaomi Mi Mix 2 och Galaxy S8, med en långsträckt kropp och glansigt metallhölje. Det finns ingen överraskning i det avseendet, men det ger definitivt terminalen en förpackning och elegans som många säkert kommer att uppskatta.

Kraft och prestanda

I hårdvarusektionen kan du se att tillverkaren inte har klippt hår och levererat en av de mest kraftfulla kombinationerna av det nuvarande mid-premium-sortimentet från Kina. Å ena sidan har vi en processor Helio P25 Octa Core vid 2,5 GHz, Tillsammans med 6 GB RAM-minne Y 64 GB intern lagring kan utökas upp till 256 GB. Allt det börjar ta slut Android 7.1.

Det råder ingen tvekan om att vi står inför en smartphone med mycket kropp, som kan erbjuda en riktigt hög prestanda när man kör tunga applikationer, spel eller utför mer vardagliga uppgifter som att surfa på Internet.

Kamera och batteri

Ett av de bästa marknadsföringsverktygen på den här telefonen är dess kamera. En fyrkamera! Å ena sidan har vi en dubbel bakre kamera med 2 x 16,0 MP + 13,0 MP objektivoch på framsidan, ytterligare ett par 8.0MP + 8.0MP linser.

Även om vi har sett bättre kameror på framsidan i mellanklassen - ingen dubbellins, ja - har DOOGEE Mix 2 fördelen att den har 2 riktigt bra bakre linser. Detta ger en ganska positiv total balans, med den bakre kameran som den perfekta för att få bästa resultat när det gäller att ta bra foton.

Batteriet för sin del är inte heller kort, med en kapacitet på 4060 mAh som långt överstiger genomsnittet för denna typ av enhet. I denna aspekt kan vi vara lugna.

Andra funktioner

DOOGEE Mix 2 har en USB Type-C-port, Dual SIM (nano + nano), Bluetooth, WiFi 802.11b / g / n och stöder FDD-LTE, GSM, WCDMA (2G / 3G / 4G) nätverk. Ah! Ydet har också ansiktslåsning, något som verkar bli ganska modernt nyligen

Pris och tillgänglighet

DOOGEE Mix 2 kostar 239,99 USD på GearBest, cirka 204 euro att byta. Ett ganska rimligt pris för en terminal som erbjuder mycket kraft och levererar kvalitetskomponenter som de i denna mix 2. Om vi ​​letar efter en premium mellanklassterminal med bra RAM-minne är det utan tvekan ett alternativ som vi borde inte missa. av synen.

GearBest | Köp DOOGEE Mix 2

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found