Topp 10 Android-widgets - The Happy Android

När vi bläddrar på skrivbordet på vår Android-enhet representeras apparna av små ikoner. Vi trycker på och kommer åt dem. Men vissa applikationer har Widgets: större ikoner som låter oss interagera med dem utan att behöva öppna programmet.

Topp 10 widgets för att anpassa din Android-startskärm

Widgets är det bästa sättet att anpassa och ge en personlig touch till vår mobil, samt utföra snabba och okomplicerade åtgärder med våra favoritappar. Dessa är 10 av de bästa widgets som vi för närvarande kan hitta på Android.

1Väder / Accuweather

1Väder är bredvid Accuweather, den bästa gratisappen för att veta vad vädret kommer att göra vart vi än är. Vi kan använda flera typer av widgets, med klocka och väder eller en enda widget med väderprognosen.

Vi kan få dagliga, veckovisa eller månatliga prognoser med en handfull anpassningsbara inställningar. Vi kan till exempel skapa två widgets och känna till vädret som kommer att vara hemma och i staden eller staden där vi är hela tiden.

Registrera QR-kod 1Väder: Prognoser, widgets, snövarningar och radarutvecklare: OneLouder Apps Pris: Tillkännages Ladda ner QR-kod AccuWeather: Prognoser och vädervarningar Utvecklare: AccuWeather-pris: Gratis

IFTTT

IFTTT är en gratis och superkraftig app för Android som låter oss automatisera vissa uppgifter. En av dess stora tillgångar är att den har en liten knapp i form av en widget som startar en uppgift när vi trycker på den. Vi kan till exempel skicka ett fördefinierat meddelande till våra vänner om vi kommer att vara försenade eller praktiskt taget allt vi kan tänka oss.

Den är kompatibel med mer än 400 applikationer, inklusive Twitter, Telegram, Google Drive, Twitch, Weather Underground, Instagram, Gmail och många andra.

Ladda ner QR-kod IFTTT Utvecklare: IFTTT, Inc Pris: Gratis

Google-appen

Google-appen erbjuder ett par intressanta och lätta widgets som kombinerar olika behov. Å ena sidan har vi den alltid användbara Google-sökmotorn, den berömda och praktiska Google-assistenten - min favorit - och till och med en väderwidget.

Det som är bra är att det kommer som standard på ett stort antal terminaler, så du behöver inte ens installera det om du vill prova.

Ladda ner QR-kod Google-utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Batteriwidget återföds

Om vi ​​vill ta en mer uttömmande kontroll av vårt batteri Battery Widget Reborn kommer att bli bra för oss. Det är en enkel widget, lätt att konfigurera och anpassa för att passa vårt tema och bakgrund.

Applikationen kan ge oss en prognos över hur länge batteriet räcker, förutom att ha ett energisparläge. Det gör bara en sak - kolla mobilbatteriet - men vad det gör gör det åtminstone bra.

Ladda ner QR-kod Batteri-widget Reborn (gratis) Utvecklare: Tomas Hubalek Pris: Gratis

Ha kvar

Om du är en av dem som antecknar hela tidenbör du definitivt prova Google Keep. Skriv snabba anteckningar, röstmemon och bilder. Din widget ger oss möjlighet att göra allt detta, men på ett mer direkt sätt.

Dessutom är det en app som är integrerad med resten av Googles applikationer, vilket innebär att vi kan komma åt Keep-anteckningar från vilken webbläsare som helst och till och med dela dem med andra med ett enkelt klick.

Ladda ner QR-kod Google Keep: anteckningar och listor Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Månad: Kalender-widget

Som namnet antyder är det en widget som visar oss en månadskalender. Den kan anpassas med många skinn - den har mer än 70 teman - och den kan synkroniseras med Google Kalender. Appen är inte lika kraftfull som den senare, men den har intressanta detaljer som månkalendern, och den låter oss snabbt och enkelt komma åt vår att göra-lista.

Ladda ner QR-kod månad: Kalender Widget Utvecklare: Candl Apps Pris: Gratis

Flipboard

En av de bästa apparna för att läsa nyheter från din mobil. Den har en fantastisk design och dess widget integreras perfekt med Android-startskärmen. Flipboard samlar in och visar nyheter från olika medier beroende på våra intressen, och ju mer vi använder det, desto bättre passar det vår smak. Mer än 500 miljoner användare intygar detta.

Ladda ner QR-kod Flipboard Utvecklare: Flipboard Pris: Gratis

KWTG Kustom Widget Maker

KWGT är en app som vi kan använda skapa vår egen anpassade widget. Den använder en WYSIWYG-redigerare med vilken vi kan visa systeminformation, CPU-hastighet, nätverksstatistik, tid, batterinivå, larm och mycket annat.

En fullfjädrad DIY, kraftfull, men det kräver lite mer engagemang att konfigurera än någon annan widget som används.

Ladda ner QR-kod KWGT Kustom Widget Maker Utvecklare: Kustom Industries Pris: Gratis

Tasker

Tasker, tillsammans med Macrodroid, är ett av de mest kraftfulla avancerade verktygen som Android har. Med dem kan vi skapa automatiseringar och schemalagda uppgifter, något mycket vanligt på PC-men inte så mycket på mobila enheter-.

Den har mer än 200 typer av åtgärder Med vilken vi kan göra praktiskt taget allt vi kan tänka oss och göra det till en widget. Det betalas, men det är kompatibelt med ett stort antal applikationer och dess möjligheter är nästan oändliga - speciellt om vi har rootbehörigheter.

Ladda ner QR-kod Tasker Utvecklare: joaomgcd Pris: 3,59 €

Wunderlist

Wunderlist är en app för att hålla reda på alla våra väntande uppgifter. Vad är känt med en att göra-lista eller att göra lista. Många använder knappast dessa typer av appar, men alla som testar dem ökar sin produktivitet avsevärt (eller så säger de!).

Med Wunderlist-widgeten kan vi komma åt och konsultera vår dagliga att göra-lista en överblick så att ingenting alls undgår oss.

Ladda ner QR-kod Wunderlist - Lista över utvecklare: 6 Wunderkinder GmbH Pris: Gratis

Och vad tycker du? Vilka är dina favorit widgets för Android?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found