De 10 bästa bärraketerna för Android - The Happy Android

De bärraketer eller bärraketer de är det ultimata anpassningsverktyget. Applikationer av typen Launcher är trots allt inget annat än appar som ändrar utseendet på vårt Android-system, som ger nya sändningar till vårt skrivbord, menyer och ikoner. Och det är därför vi gillar dem så mycket. En bra launcher det förändrar allt.

Vill du veta några av de mest populära som vi kan hitta idag på Google Play? Här är en lista över de mest eftertraktade lanseringarna under 2016. Låt oss gå!

Action launcher 3

Action Launcher 3 är en minimalistisk launcher med design Materialdesign och en enorm stack med funktioner. Några av de mest anmärkningsvärda är Jalusier eller persienner som tillåter oss förhandsgranska en app utan att öppna den; de Snabbtema Vad anpassa temat för vårt hem efter bakgrundsfärgerna; eller den Snabbfält, en widget som låter dig lägga till genvägar till det klassiska Google-sökfältet. Allt detta utan att räkna med det stora urvalet av ikoner och olika anpassningar som vi kan skapa med denna magnifika app för Android.

Ladda ner QR-Code Action Launcher Utvecklare: Action Launcher Pris: Gratis

Google Now Launcher

Google Now är startprogrammet för Google, perfekt för dem som letar efter en minimalistisk upplevelse. Vi hittar inte bra anpassningsalternativ eller miljontals extra, helt enkelt tar hand om att lägga allt på din webbplats för att navigera på ett snabbt och flytande sätt.

Denna launcher är den som kommer förinstallerad på telefoner Nexus och för närvarande har den ständiga uppdateringar, men med de nya telefonerna som kommer ut Pixel (som har en annan launcher) framtiden för denna app är ganska osäker.

Ladda ner QR-kod Google Now Launcher Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Nova Launcher

Nova är en av de mest populära lanseringarna i Play Store. Det kan vara så subtilt eller så överbelastat som vi vill. Det ger ett stort sortiment av ikoner, teman och konfigurationsalternativ för att ändra vår startskärm så att den bara passar oss. Med Går inte Vi kan organisera våra appar, widgets, skapa mappar och möjligheten att ladda upp en säkerhetskopia till molnet med vår favoritkonfiguration. Förmodligen lanseringen som tillåter fler anpassningar på Android just nu. Det har mer än 10 miljoner nedladdningar och 4,6 i Google Play.

Ladda ner QR-kod Nova Launcher Utvecklare: TeslaCoil Software Pris: Gratis

Gå Launcher

Detta är lanseringen av teman. Ha över 10 000 anpassningsbara teman för vårt skrivbord, förutom 25 skärm animeringseffekter och sådana Ytterligare 15 widgets. Jag har inte kunnat verifiera det, men jag tror att det här är startprogrammet med flest nedladdningar just nu på Android: mer än 200 miljoner! Rekommenderas speciellt för dem som gillar att byta ämne och leka med tapeten och så vidare regelbundet.

Ladda ner QR-kod GO Launcher EX: Tema och bakgrundsutvecklare: GOMO Live-pris: Gratis

ZenUI

Denna launcher utvecklad av Som oss den har några riktigt coola funktioner. Tyvärr innehåller det också en del uppblåsningsprogram (onödiga applikationer och widgets, men som vi kan ta bort om vi inte gillar dem). Ditt mest användbara verktyg är ett säkerhetssystem för applikationer som används för att ställa in ett mönsterlås till vissa appar så att ingen kan öppna dem utan vårt tillstånd.

Ladda ner QR-kod ZenUI Launcher - snabbt och smart. Utvecklare: ZenUI, ASUS Computer Inc. Pris: Gratis

Arrow Launcher

Arrow är Microsofts startprogram. Till skillnad från de flesta appar av denna typ verkar Arrow rikta sig till en mer "kontors" användare. Varför? Designen är väldigt enkel och har två menyer med "Kontakter:"Y"Påminnelser (anteckningar) ”, och undviker alla tillägg som kan vara en distraktion. Den perfekta appen för arbete.

Den har också en lista över senaste åtgärderna vilket är användbart om vi letar efter en del data eller app som vi just har använt. Det är en mycket lätt launcher och ja, det har få anpassningsalternativ. Helt enkelt på grund av att det inte ser ut som resten av apparna, är Arrow en launcher som är värt att ta en titt på.

Ladda ner QR-kod Microsoft Launcher Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

Apex Launcher

Apex är den direkta konkurrenten till Nova Launcher. Båda delar praktiskt taget samma egenskaper: oändliga teman, ikoner och konfigurationsalternativ. Om du funderar på att installera en ny launcher och du redan kände Nova, kanske Apex också verkar som ett mycket bra verktyg. Dessutom är det väldigt lätt.

Ladda ner QR-kod Apex Launcher - Anpassad, skyddad, effektiv utvecklare: Android gör lagpris: gratis

Atom Launcher

Atom är en app med ett par ganska coola saker. Den har en temaskapare, förutom många andra teman att ladda ner på Google Play. Den har också gestkontroll, en extra dold stapel med fler inställningar, widgets, ikoner och mer. Högt rekommenderad.

Ladda ner QR-kod Atom Launcher Utvecklare: DLTO Pris: Gratis

Hej Launcher

En annan riktigt populär launcher med över 100 miljoner nedladdningar. Den innehåller en ganska exakt gestkontroll, till exempel dubbeltryck för att öppna applådan, eller svep från ett av hörnen för att visa en lista över de vanligaste applikationerna. Det har också massor av teman och bakgrundsbilder att ladda ner.

Ladda ner QR-kod Hola Launcher - Teman och bakgrunder Utvecklare: Holaverse Pris: Gratis

Launcher 8

Om du letar efter något riktigt annorlunda och som inte ser ut som Android, måste du prova Launcher 8. Dess enda syfte är att göra vår telefon till en Windows Phone. Om vi ​​vill känna hur det är att använda Microsofts system för mobila enheter men på en Android-telefon måste vi bara ladda ner och prova den här appen.

Ladda ner QR-kod WP Launcher (Windows Phone Style) Utvecklare: XinYi Dev Team Pris: Gratis

Vad tycker du om den här listan över mördare för Android? Vet du några andra som är värda det? Om så är fallet, tveka inte att ge din åsikt i kommentarfältet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found