Hur man tar bort titlar från "Fortsätt titta" -listan på Netflix

Vi kan diskutera om Netflix-serier och filmer De är bättre eller sämre än Prime Video eller HBO, men det råder ingen tvekan om att de har material i stora mängder. Att ha så mycket innehåll innebär att vi hela tiden försöker nya serier eller tittar på många filmer som vi sedan tar bort efter 5 minuter. Nackdelen med detta är att när vi väl har börjat titta på dem fortsätter Netflix att visa oss insisterande i listan "Fortsätt titta" från plattformens huvudsida. Finns det ett sätt att ta bort dem därifrån?

Hur man tar bort en titel från "Keep Watching" -listan på Netflix

Lyckligtvis har Netflix just implementerat en ny funktion som gör att vi kan ta bort allt innehåll som vi inte planerar att fortsätta titta på. Tyvärr är detta en egenskap som för tillfället är det bara tillgängligt på Android, även om det förväntas att det inom en inte så lång framtid också kommer att nå iOS-enheter. Tålamod, iphonite vänner!

Android

För att ta bort en serie eller film från listan "Fortsätt titta" i Netflix-appen för Android, följ dessa steg:

  • Öppna Netflix-appen på din Android-enhet.
  • Bläddra i navigationspanelen tills du är i listan med “Fortsätt titta ...”.
  • Leta reda på serien eller filmen som du vill ta bort från listan och klicka på knappen med tre vertikala prickar som du ser strax under bilden.
  • Välj alternativet "Radera från rad”Bekräfta borttagningen genom att klicka på” OK ”.

För att utveckla denna handledning har vi också försökt reproducera samma process på en Android TV, även om det verkar som att det för närvarande inte är tillgängligt ännu. Om vi ​​har en TV-box eller en smart-tv måste vi därför vänta på nästa uppdatering av appen. Det, eller prova den andra metoden nedan.

Du kanske är intresserad: 200 hemliga koder för att se alla dolda Netflix-serier och filmer

Webbläsare (Netflix.com)

Som vi säger är detta en funktion som för närvarande endast är tillgänglig på Android. i alla fall det finns också ett annat litet trick som vi kan använda för att ta bort innehåll från listan "Fortsätt titta". För att göra detta måste vi använda en PC eller bärbar dator och öppna en webbläsare.

  • Gå in i Netflix.com från din rubrikbläddrare (Chrome, Firefox, Opera, etc.).
  • Logga in med ditt användarkonto.
  • Håll muspekaren över din profilikon (i övre högra hörnet på skärmen) och klicka på "konto”.
  • Rulla ner till avsnittet "Profil och föräldrakontroll”Och välj den användarprofil som du vill göra ändringarna på.
  • Klicka på "Visningsaktivitet”.
  • Här ser du en lista över allt innehåll som du har tittat på nyligen. Klicka på ikonen "/" att du kommer att se bredvid varje titel för att dölja den. Detta gör att den försvinner från både tittarhistoriken och "Fortsätt titta”.

Tänk naturligtvis på att raderingen i det här fallet inte är omedelbar och att titeln kan ta upp till 24 timmar att helt försvinna från Netflix-förslagslistan.

Rekommenderat inlägg: Topp 10 Netflix-alternativ

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found