Hur man skapar falska WhatsApp-chattar med WhatsApp Fake Chat - The Happy Android

Sedan den gröna jätten bröt in i våra liv är webben full av förmodade super roliga WhatsApp-konversationer (Ahem!). Visst mer än en gång har du tänkt på det "Kom igen! Det är mer riggad än min kusins ​​avgasrör! " Säkert. Vill du veta hur de gör det? Idag i The Happy Android ...Hur man skapar falska WhatsApp-chattar!

WhatsApp Fake Chat: WhatsApp chatsimulator

WhatsApp Fake Chat är en webbsida där du kan skapa falska WhatsApp-chattar och anpassa dem så att de är så realistiska som möjligt. Var försiktig, det är inte ett tredjepartsprogram som fungerar inom WhatsApp eller liknande, det skapar helt enkelt chattar som du sedan kan exportera eller ladda ner som om det vore en skärmdump.

Det är den perfekta webbapplikationen för att göra skämt eller lura dina vänner med någon inspirerad konversation (helt falsk, naturligtvis).

Fungerar

WFC-chattgeneratorn är väldigt intuitiv och består av fyra anpassningsblock:

  • Telefon inställningar: Här kommer vi att inkludera profilfoto, namn, operatör etc.

  • Batterialternativ: Inställningar för batterinivå som visar falsk chatt
  • Anslutningar: WiFi-anslutning, 3G etc.
  • Meddelanden: Härifrån skriver vi konversationen som kommer att visas på skärmen.

När all information har matats in måste vi bara klicka på knappen "Ladda ner bild”För att ladda ner skärmdumpen av den chatt vi just skapat.

Sanningen är att den här webbapplikationen är mycket väl utförd och tar hand om varje detalj så att konversationen är så trogen som möjligt till en äkta WhatsApp-konversation. Det finns inga annonser eller popup-fönster, vilket också är välkommet.

Förutom den här tjänsten har skaparna av WhatsApp Fake Chat andra webbplatser som mycket liknar den här, till exempel Fake mitt textmeddelande (skapar falska SMS-meddelanden), Förfalska mitt samtals-ID (falska samtal) och Falska min e-post (falska e-postmeddelanden).

Nätet av WhatsApp falsk chatt Det har också ett annat avsnitt där det försöker lära dig hur man fejkar chattar på ett förmodligen riktigt sätt. Mitt råd: glöm det senare och ha det bra att skapa roliga konversationer mellan kändisar, vänner eller familj. Det är mycket roligare.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found