Topp 10 Actionspel för Android (2018) - The Happy Android

Ingen är medveten om att Android nu har blivit en toppmodern spelplattform. Många viktiga titlar för konsol och PC har sin motsvarande port till Android och vice versa. Idag gräver vi in ​​i de 10 bästa actionspel för Android.

De bästa actionspel för Android-telefoner och surfplattor

Självklart bär handlingsgenren, i dess största exponenter, vanligtvis en stor grafisk belastning, så i vissa titlar kommer vi att kräva en mobil eller surfplatta med lite kraft och som kan flytta tunga spel.

Orättvisa 2

En mycket trogen och framgångsrik anpassning av Injustice 2 som presenterades på konsoler förra året. Den har kontroller anpassade för mobila enheter, vilket i hög grad underlättar spelet när du kämpar med dina DC-karaktärer. De flesta speciella attacker upprätthålls, med några små förändringar i spelet, och grafiken gränsar praktiskt taget till excellens. Otvivelaktigt, ett av de fantastiska actionspel för Android idag.

Ladda ner QR-kod Injustice 2 Utvecklare: Warner Bros. International Enterprises Pris: Gratis

Into The Dead (1 och 2)

En zombieöverlevnad med original spelmekanik som få andra. I sig står vi inför en oändlig löpare där vi måste gå vidare utan att vila och undvika de odöda som korsar vår väg. Under loppet kan vi samla vapen och första hjälpen-kit för att ge lite mer sås åt saken.

PIKPOK-titeln har också en uppföljare, även om originalversionen hittills är den mest framgångsrika av de två. Mer än 50 miljoner användare intygar detta.

Ladda ner QR-kod till de döda utvecklarna: PIKPOK Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Into the Dead 2 Utvecklare: PIKPOK Pris: Gratis

Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat saga är en av de mest populära på Android, och den femte delen är ett exempel på vad ett AAA-actionspel för mobiltelefoner måste vara. Det har online multiplayer-läge, förutom det alltid uppskattade kampanjläget.

När det gäller gameplay står vi inför en FPS (first person shooter) med 9 olika karaktärsklasser (soldat, gunner, tracker, sniper, support, bounty hunter, sapper, X1-Morph eller Kommander), var och en med sin egen motsvarande unika färdigheter som vi kan förbättra. Multiplayer är utan tvekan en av styrkorna i Gameloft-spelet.

Ladda ner QR-kod Modern Combat 5: eSports FPS Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Icey

ICEY är ett 2D beat'em'up actionspel för PS4 och PC som också har en mobilversion. Ett spel som tackar sin framgång till muntliga och riktigt framgångsrika spel, flytande och grafik. Det har ett pris på 2,29 euro, men det är en av de titlar där priset är helt motiverat. Combos-system, slutbossar och snabba strider, allt tas hand om till millimeter.

Ladda ner QR-kod ICEY-utvecklare: X.D. Nätverkspris: 2,69 €

Okörd

I denna överlevnad FPS tar vi rollen som en av de 5 elitmedlemmarna i Wolfpack, specialstyrkorna som ansvarar för att städa New York från en virulent zombieattack. Utmärkt grafik för ett spel vars starka punkt är dynamiken och hastigheten för varje scen. Naturligtvis inkluderar det också flerspelarläge.

Ladda ner QR-kod UNKILLED - Multiplayer Zombie Shooter Utvecklare: MADFINGER Games Pris: Gratis

Punch Hero

En moderniserad version av den klassiska Nintendo Punch Out. Det typiska boxningsspelet där vi måste kombinera våra bästa slag och se till att undvika motståndarens slag. Den har ett arkadläge med 25 nivåer och en grad av anpassning av vår boxare mer än acceptabelt. Ett enkelt och roligt action- och stridsspel, ett av livet.

Ladda ner QR-kod Punch Hero Developer: GAMEVIL Pris: Gratis

Grand Theft Auto San Andreas

Rockstar Games har släppt flera titlar i GTA-serien på Android (5 hittills). San Andreas är kanske en av de mest populära tack vare den fantastiska kartan den innehåller och några funktioner som har varit kvar i sagan fram till i dag. Ett våldsamt spel klassat med PEGI 18 och en klassiker som fungerar som en charm, också på Android-mobila enheter. Gatagäng, droger, pengar och korruption i staden Los Santos.

Ladda ner QR-kod Grand Theft Auto: San Andreas Utvecklare: Rockstar Games Pris: 7,99 €

Kritisk ops

Critical Ops är en första person shooter där vi kan spela som en mot terroristkommando eller som en terrorist försöker orsaka så mycket skada som möjligt. Ett spel med mycket potential som märkligt nog befinner sig i utvecklingsfasen, men som redan har mer än 10 miljoner nedladdningar - och en mycket bra poäng, förresten. Den har multiplayer, solo-läge och ett brett utbud av vapenanpassning.

Ladda ner QR-kod Critical Ops Developer: Critical Force Ltd. Pris: Gratis

Guns of Boom - Online Shooter

Guns of Boom är ett actionspel för flera spelare för Android med något estetiskt tecknad serie ganska intressant. En mycket färgstark FPS med ett stort antal vapen, granater och andra klassiker av genren. Hög spelbarhet och jättekul. Bra actionspel för Android.

Ladda ner QR-kod Gods of Boom - Online PvP Action Developer: Game Insight Price: Gratis

Space marshalls

Taktisk skytt med ovanifrån det sätter oss i skorna till Burton, en specialist som kämpar mot alla brottslingar i galaxen. Ett sci-fy-äventyr med inslag av vilda västern där taktik och smyg får vital betydelse.

Ladda ner QR-kod Space Marshals 2 Utvecklare: Pixelbite Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Space Marshals Utvecklare: Pixelbite Pris: 4,59 €

Den första delen av Space Marshalls är ansedd att vara något överlägsen, men den kostar 5,08 euro - den andra delen är gratis. Bra grafik och roligt spel.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found