De 10 bästa spelen som Candy Crush Saga - The Happy Android

Candy Crush Saga är ett spel som har satt en riktig trend i världen avAndroid och mobila enheter i allmänhet. Även om det inte var det första i sitt slag, har svept på ett sådant sätt att alla som har kommit framifrån och bakifrån anses vara lite mer än mer eller mindre inspirerade kopior. Mer än 500 miljoner nedladdningar stöder Candy Crush, och för att ge dig en idé förbereder de till och med en tv-serie ! Om du redan har samlat fler godisar än vad du skulle kunna äta i tio liv av galenskap och sockerutbrott, håll ett öga på dessa 10 coola Android-spel som Candy Crush Saga.

Bejeweled

Fadern till Candy Crush. Det här är det första spelet som kommer ut ur styckmatchningsgenren, och även om Candy Crush kom senare, hamnade det fräckt hans rostat bröd. Spelet är utvecklat av EA och det har en hel serie spel: Bejeweled Classic, Bejeweled Blitz Y Bejeweled stjärnor. I det här fallet måste vi byta smycken istället för gelébönor.

Ladda ner QR-kod Bejeweled Classic Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

Pussel och drakar

Också känd som Pazudora i Japan, detta framgångsrika japanska spel lägg till en ny dynamik i ekvationen genom att kombinera delplacering med drakstrider. Ju högre kombinationen desto mer skada kommer vi att göra mot vår motståndare. Till detta måste vi också lägga till kortsamlingen, vilket gör detta spel till en mycket intressant typ av RPG.

Registrera QR-kod Puzzle & Dragons Utvecklare: GungHoOnline Underhållningspris: Tillkännages

Futurama: Game of Drones

Det klassiska "match 3" mekaniska spelet men spelas i TV-serien Futurama. I det här fallet läggs en extra svårighet till höja upp till 4 antalet bitar som ska anslutas. Om du gillar Futurama och Candy Crush, här är den perfekta kombinationen.

Ladda ner QR-kod Futurama: Game of Drones Utvecklare: Wooga Pris: Gratis

Farm Heroes Saga och resten av Kings spel

Utvecklaren av den ursprungliga Candy Crush, Kung, har ett stort antal spel i samma rad av sin mest framgångsrika produkt. De är fortfarande samma spel med små variationer i grafik och teman, men där finns de: Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga, Farm Heroes Saga och många andra. Om du är trött på det ursprungliga godiset och vill prova andra alternativ från samma skapare, ta en titt på något av dessa spel.

Ladda ner QR-kod Farm Heroes Saga Utvecklare: King Price: Gratis

Marvel Puzzle Quest: Dark Reign

Marvel superhjältar har också sitt eget spel för att ansluta delar i äkta Candy Crush-stil. I detta fall gelébönor ersätts med sköldar med symbolerna för Iron Man, Captain America etc., och lägg till lite RPG-mekaniker för strid påminner om Pussel och drakar original. Spelet är några år gammalt, men det uppdateras fortfarande och har mer än 5 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod MARVEL Puzzle Quest: Delta i Match 3 Fight! Utvecklare: D3 Go! Pris: Gratis

Fryst fritt fall

Vet du vad som händer när du kombinerar en av Disneys mest framgångsrika franchiser med ett av de mest populära spelen de senaste åren? Exakt. Du får ett banbrytarspel som Fryst fritt fall, en framgång med mer än 50 miljoner nedladdningar på Android. Här i Spanien blev det mycket populärt efter de kommer att få nyss Celia Villalobos, första vice ordförande för suppleantekongressen 2015, spelade Frozen mitt i nationens debatt.

Ladda ner QR-kod Disney Frozen Free Fall Developer: Jam City, Inc. Pris: Gratis

Triple Town

Ett av de mest populära indiespelen baserade på den klassiska mekaniken för bitmatchning. I det här fallet lägger vi bort godisarna och ädelstenarna för att samla en hel stad: Om vi ​​går med i tre grenar kommer vi att skapa en buske, med tre buskar ett träd och så vidare med resten av föremålen för att få hus, slott etc.. Målet kommer att vara att skapa en så stor stad som möjligt och undvika de onda björnarna som kommer att komma i vägen för oss.

Ladda ner QR-kod Triple Town Utvecklare: Spry Fox LLC Pris: Gratis

Puzzle Quest 2

Puzzle Quest är en Candy Crush Saga förvandlad till ett fullfjädrat rollspel. Baserat på en värld av svärd och häxverk, detta spel av Bandai Den är den perfekta för alla de rollspelare och älskare av Lord of the Rings som gillar mekaniken i "connect 3" men är allergiska mot att spela spel med frukt, godis och diamanter.

Ladda ner QR-kod Puzzle Quest 2 Utvecklare: BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. Pris: Gratis

Saftkuber

I Juice Cubes är mekaniken något annorlunda. Istället för att behöva gå med i tre stycken av samma typ måste vi göra hela linjer så att dessa försvinner. Det är ett väldigt flytande spel med fina ljud och effekter. En av de mest spelade genren, med mer än 10 miljoner installationer.

Ladda ner QR-kod Juice Cubes Utvecklare: Playlab Pris: Gratis

Jelly Blast

Jelly-sprängning Det är ett spel som inte gör för många förändringar i mekaniken för att ansluta identiska bitar sida vid sida. Livets typiska Candy Crush-klon, men med en något mer naiv och lika attraktiv estetik. Av någon anledning är spelet särskilt inriktat på tjejer, som apputvecklarna själva betonar i spelets beskrivning. Med allt detta är det ett av de mest framgångsrika spelen i genren, med mer än 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Ladda ner QR-kod Jellipop Match: Dekorera dina drömmars ö! Utvecklare: Microfun Limited Pris: Gratis

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found