De bästa apparna att ladda ner torrents på Android - The Happy Android

Protokollet Bittorrent låter dig ladda ner och dela filer genom fragmentering i små bitar av data, distribuerade och delade av andra användare. På detta sätt undviker du beroende på servrar eller värdar som lagrar all information. Denna metod för delning och nedladdning av filer är mycket populär, och många använder den för att ladda ner filmer, musik eller TV-serier från sin dator eller mobila enhet.

Men inte allt i detta liv är att vara pirat: systemet med torrents Det är också ett mycket användbart verktyg för att ladda ner Linux ISO, speluppdateringar eller dela företagsfiler. Den brittiska regeringen har till och med använt detta system att publicera rapporter om utgifterna för offentliga medel.

De bästa torrentklienterna för Android

Inom området mobila enheter är torrents också mycket utbredda och det finns ett stort antal appar för att ladda ner torrentfiler från en Android-telefon.Här är en lista över några av de mest populära applikationerna.

µTorrent

µTorrent har funnits i torrentvärlden i flera år och har alltid haft ett utmärkt rykte. Det är en av de mest populära klienterna för PC tack vare dess användarvänlighet och ett gränssnitt som har rätt och nödvändiga funktioner. I Android har µTorrent samma anda: en skärm från vilken vi kan se och hantera våra nedladdningar, möjligheten att välja var vi vill spara filerna och ett WiFi-läge som bara laddar ner filer när vi är anslutna till ett trådlöst nätverk.

Ladda ner QR-kod µTorrent®: torrent-nedladdare Utvecklare: BitTorrent, Inc. Pris: Gratis

LibreTorrent

En av de mest älskade och högst rankade torrentklienterna från samhället. Vi är tidigare ett projekt med öppen källkod (dess kod finns i GitLab) som erbjuder stöd för Tor, proxyservrar, magnetlänkar, IP-filtrering, fungerar på Android TV och bäst av allt: den har inga annonser av något slag trots att den är 100% gratis.

Ladda ner QR-kod LibreTorrent Utvecklare: proninyaroslav Pris: Gratis

Flud

Flud är en riktigt populär applikation på Google Play med miljontals nedladdningar bakom sig. Den har en enkel design i materialdesign och många funktioner: selektiva nedladdningar, stöder magnetiska länkar, WiFi-läge och mer.

Ladda ner QR-kod Flud - Torrent Downloader Utvecklare: Delphi Softwares Pris: Gratis

aTorrent

aTorrent är mycket lik µTorrent. Den delar samma egenskaper utöver att lägga till möjligheten att hantera SD-minnet, men det verkar som om de fortfarande har problem med det senare. Appen är designad enligt riktlinjer för materialdesign och Den har en widget som låter oss se statusen för våra nedladdningar från skrivbordet.

Ladda ner QR-kod aTorrent - Torrent Downloader Utvecklare: Mobilityflow Torrents Pris: Gratis

Bittorrent

BitTorrent är den officiella appen, liksom ett av de bästa alternativen på marknaden för att ladda ner torrents. Den har de senaste framstegen inom torrenthantering och nedladdningoch större användarvänlighet magnetlänkar, erbjuder också mycket musik och videor som nedladdning är helt lagligt. Jag är den jag brukar använda på min stationära dator.

Ladda ner QR-kod BitTorrent®-Torrent Downloader Utvecklare: BitTorrent, Inc. Pris: Gratis

Vuze

Vuze är en annan välkänd applikation i PC-världen, och sanningen är att Android-versionen inte är dålig heller. Jag kommer ihåg för många år sedan, när jag upptäckte torrents, tillbringade jag mycket tid med att använda den här applikationen. Android-versionen av Vuze låter dig styra nedladdnings- och uppladdningshastigheterDet har WiFi-läge och varningar som meddelar dig när nedladdningen har slutförts. Ett annat bra alternativ för att ladda ner torrents från Android.

Ladda ner QR-kod Vuze Torrent Downloader Utvecklare: Azureus Software, Inc. Pris: Gratis

Frostwire

Även om det började som en enkel gaffel av LimeWire, Frostwire det har utvecklats till en riktigt kompetent torrentklient. Förutom de grundläggande funktionerna, den har en torrent-sökmotor, en mediaspelare och en liten mapphanterare. Ett bra val för dig som vill ha en allt-i-ett-enhet.

Ladda ner QR-kod FrostWire Downloader: Torrents Client + Developer Player: FrostWire.com Pris: Gratis

Transdrone

Denna Android-applikation tillåter fjärrkontroll torrents från vår hemdator eller personliga server. Om vi ​​installerar den här appen på vår mobila enhet Vi kan starta nedladdningar, lägga till torrents, ställa in prioriteringar och allt detta på distans från vår terminal. Det finns en mer kraftfull version som heter Transdroid. Tyvärr är det inte tillgängligt på Google Play och vi måste få åtkomst din officiella webbplats för att få tag på det.

zetaTorrent

zetaTorrent har några funktioner som gör det riktigt speciellt. Den har en integrerad webbläsare med annonsblock, en mapphanterare Y stöder ett stort antal protokoll, till exempel DHT, lokal peer discovery, uTP och Peer Exchange, plus många andra extrafunktioner.

Ladda ner QR-kod zetaTorrent - Torrent App-utvecklare: teeon Pris: Gratis

tTorrent

tTorrent har beslutat att sluta begränsa nedladdningshastigheten och har blivit en gratis app för Android det Den har en integrerad torrent-sökmotor, stöder magnetlänkar och RSS-funktioner. Även om du är en avancerad användare du kan konfigurera IP-filtrering, proxyhantering och mycket mer.

Ladda ner QR-kod tTorrent Lite - Torrent Client Utvecklare: tagsoft Pris: Gratis

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found