3 häftiga appar för att skapa slow motion-videor på Android

De flesta av de bästa i serien tillåter redan spela in i slow motion. Men inte alla av oss har en av de premiummobilerna - som vanligtvis är värda en klump - till skapa slow motion-videor. Lyckligtvis har Android en bra handfull applikationer med vilka vi kan uppnå samma effekt.

Självklart kommer kvaliteten inte att vara densamma som med kameran på en Huawei Mate 20 Pro som spelar in videor vid 960 fps, men de slog märket. Och ganska bra också. Tricket är att spela in videon i normal hastighet och sedan använd en redaktör för att tillämpa slowmotion efter eget tycke.

3 appar för att få videor i slow motion med en Android-mobil

Effekten av slow motion eller slow motion uppnås genom att kraftigt utöka antalet bilder per sekund, vilket gör att bilden kan sakta ner samtidigt som inspelningens tydlighet och definition bibehålls. På en mobil utan denna funktion kan en liknande effekt uppnås genom att sakta ner uppspelningshastigheten.

Slow motion-effekt

Som namnet antyder är vi tidigare en videoredigerare som skapats uttryckligen för att skapa videor med slow motion-effekt. Det är en av de mest nedladdade apparna i guilden och har ett högt betyg från användarna.

Mycket av dess framgång ligger i dess enkelhet. Det gör att du kan skapa punkter eller "klipp" där inspelningen saktas ner eller accelereras och resten hålls i normal hastighet. När vi har redigerat kan vi ladda ner eller dela videon.

Ladda ner QR-kod Slow Motion Effect Developer: ✨ Bizo Mobile Pris: Gratis

Efectum - långsam, snabb och omvänd videokamera

Efectum är en annan videoredigerare som låter oss skapa slow motion-videor. Det är mycket mer komplett än den tidigare redaktören, med en mer detaljerad uppsättning verktyg som vi kan använda lägg till filter, ramar och musik. Förutom slow motion och den supersnabba kameran kan vi också vända på videon och låta den spelas bakåt.

En annan intressant detalj är att vi kan använda två effekter tillsammans för att uppnå "mer kreativa" effekter. Den stöder HD-kvalitet och ett stort antal format (AVI, 3GP, MKV, TS, MPG, MOV, MP4 och WMV bland andra). För närvarande har Efectum 4,2 stjärnor på Google Play och mer än 10 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod 😍Efectum - Långsam, snabb och omvänd videokamera Utvecklare: Craigpark Limited Pris: Gratis

Quik

En av de bästa videoredigerarna för Android. Denna coola videoredigerare som utvecklats av GoPro-teamet är vad vi kan kalla en "bum editor". Vi väljer de foton och videor som vi vill använda och själva appen ansvarar för att göra en video med olika filter, övergångar, texter och musik.

Bland de olika automatiserade effekterna finns slow motion. Den enda nackdelen som vi skulle lägga är att vi inte kan välja var vi ska sänka uppspelningshastigheten, eftersom videoklippen genereras automatiskt beroende på vilket "tema" vi väljer (även om det finns andra inställningar och aspekter som vi kan anpassa). I vilket fall som helst en annan och starkt rekommenderad videoredigerare. Speciellt för att skapa historier på Instagram: en riktig glädje.

Ladda ner QR-kod Quik - GoPro Video Editor för foton och klipp Utvecklare: GoPro Pris: Gratis

Om du känner till någon annan app att redigera i slow motion som är värt det, tveka inte att lämna din rekommendation i kommentarfältet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found