De 10 bästa översättarna för Android (online och offline) - The Happy Android

I vissa situationer har en bra översättare på vår smartphone kan rädda oss dagen. Oavsett om vi vill åka på sightseeing eller översätta bruksanvisningen för en bulgarisk spis, kan vi ha en kvalitets översättare som kan hjälpa oss att passera den fina linjen mellan framgång och absolut misslyckande.

De bästa översättarna för Android

Android har flera översättare både online och offline av en mycket anmärkningsvärd kvalitet. Om vi ​​inte har använt en app för att översätta språk på länge kommer vi säkert att bli förvånade när vi får tag på ett av dessa små kommunikationsunderverk.

Här är några av de bästa online- och offlineöversättarna som vi kan hitta på Android 2017:

Google översätt

Vi börjar granska de bästa Android-översättarna med den som troligen är den mest kompletta översättaren av alla. Om du fokuserar med kameran kan du översätta texterna och bilderna du ser på skärmen, den har en mycket bra röstöversättare som också läser högt vad den översätter i realtid, och du kan också skriva in texten som ska översättas manuellt. Kom igen, han har allt. Den har mer än 100 språk och översättningarna är riktigt snäva och framgångsrika i de flesta fall (Detalj för freaks: det översätter också Klingon). Det har också offline översättning till mer än 50 språk.

Microsoft Translator

Spetspunkten för Microsofts översättare är att den låter dig ladda ner flera språk så att du kan använda den utan att behöva vara ansluten till internet. En annan punkt i dess favör är att har ett ganska elegant och tydligt gränssnitt. Dessutom har den tre typer av översättningslägen: med röst, text eller konversation. I konversationsläget delar det skärmen i 2, en för varje samtalspartner, och den översätts från ett språk till ett annat när vi pratar. Det märks, ja, att när vi använder egennamn eller varumärken är det svårt för honom att översätta. Hur som helst, den bästa offlineöversättaren för Android tillsammans med Google Translate.

jag översätter

iTranslate är en av de mest populära översättarna för Android med mer än 5 miljoner installationer bakom sig. Bland dess funktioner kan vi säga att den stöder 91 språk, röstöversättning, ordbok med synonymer och translitterationer.

Den har också ett "flygplansläge" eller offline, särskilt användbart för resor utomlands eller när vi inte vill spendera data, men för detta är det nödvändigt att uppgradera till den betalda versionen.

Ladda ner QR-kod iTranslate - Språköversättare och ordbokutvecklare: iTranslate Pris: Gratis

Duolingo

Duolingo är inte en översättare som sådan, men jag kunde inte förlora möjligheten att prata om den här fantastiska appen. Det är det perfekta verktyget för att lära sig språk- Innehåller små pedagogiska doser med enkla frågor, massor av bilder och övningar för att öka och förbättra ordförrådet. En av höjdpunkterna i Duolingo är att den låter dig ställa in hur länge du vill att varje inlärningssession ska pågå, och du kan till exempel planera 10 minuter om dagen för att träna ditt favoritspråk. Jag rekommenderar att du provar det ja eller ja.

Röstöversättare

Det är en enkel röstöversättare. Vi måste bara välja det språk vi vill översätta så öppnas det ett chattkonversationsfönster, där fraserna kommer att visas som vi dikterar med deras respektive översättningar. Förutom att visa den översatta texten kommer vi också att höra rösten för en person som läser översättningen högt. Naturligtvis måste vi då och då drabbas av enstaka annons när vi använder den här appen.

Yandex Översätt

Har du någonsin hört talas om Yandex? Det visar sig att Yandex är känt som ryska Google. Inte mer inte mindre. Ett bra företag med en bra översättare. Dess app liknar mycket Google Translate (den översätter bilder, röst och text), men med plus att du kan ladda ner några språk för att använda den offline. Naturligtvis kan vissa språk som spanska eller engelska inte översättas så bra som det borde, och de överträffas allmänt av andra appar som Google-översättare.

Japansk talande översättare

Det är den bästa japanska översättaren för Android. Vi kan skriva in texten med röst eller skrivning och den visar översättningen som ger möjlighet att lyssna på översättningen. Den har en märklig detalj, och den kallas "Dagens ord", där ett ord visas med dess respektive kanji och västerländska transkription tillsammans med ett exempel på en mening. Det kan vara ett användbart verktyg om du lär dig japanska och du redan har en lägsta kunskapsnivå.

Språköversättare

Denna app utvecklad av Den vinnande nyckeln, är ett av de första alternativen i Google Play vad gäller onlineöversättare. Mycket väl värderad av användare med en 4,5, det har redan mer än 5 miljoner installationer bakom sig.

Speciellt inriktad på översättningen från spanska till engelska och vice versa, även om den har en katalog med 90 språk. Enkelt gränssnitt, utan mycket konst och lätt att använda.

Ladda ner QR-kod Språköversättare Utvecklare: La Clave Winadora SL Pris: Gratis

PONS

PONS översättarordbok är den perfekta appen för att översätta enstaka ord. Den stöder tyska, arabiska, kinesiska, slovenska, spanska, franska, grekiska, engelska, italienska, latin, nederländska, polska, portugisiska, ryska och turkiska, och kunna kombinera språk i båda riktningarna.

Ladda ner QR-kod Translator PONS Utvecklare: PONS Pris: Gratis

En annan intressant punkt om PONS är att den erbjuder exempelmeningar, vilket är mycket användbart för att se i vilket sammanhang vissa ord ofta används.

R2D2 Översätt

Om du någonsin undrat hur ditt namn skulle låta i munnen på R2D2 det här är din app. Denna lilla applikation samlar vår röst genom mikrofonen och översätter den till det älskade C3PO-följeslagarens språk. Är översättningarna riktigt korrekta? Ljudet imiterar i princip det ganska bra ... En enkel app utan mycket resor, utöver att spendera en trevlig tid att vara fånig.

Ladda ner QR-kod R2D2 Översätt Utvecklare: apps'n'roses Pris: Gratis

När jag grumlade i Google-butiken har jag stött på några riktigt imponerande och surrealistiska ”alternativa” översättare, och jag lovar er att jag har fått en fruktansvärd önskan att berätta om några av dem. Men det finns så mycket att berätta att jag tror att jag kommer att spara det och ägna ett fullständigt inlägg till ämnet.

Och vad tänkte du? Har du någonsin använt någon av dessa översättare? Vad är din favorit?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found