10 fantastiska Nintendo Switch-spel att ge bort i jul

Vi har nyligen kunnat läsa några recensioner som säger att Switch inte har haft en bra katalog i år. Att det kunde ha varit mycket bättre och det har stannat lite vid halvgas. Och även om det är sant i viss utsträckning och vi inte har sett så många AAA-titlar som vi förväntat oss, är sanningen att det också har funnits många trevliga överraskningar.

I dagens inlägg tittar vi på 10 av de bästa spelen som har kommit ut under 2018 för Nintendo Swtich. En bra lista att tänka på om vi funderar på att ge videospel till vår partner, vänner eller familj i jul och vi är inte så tydliga vart skotten går i år.

De 10 bästa Nintendo Switch-spelen att ge bort i jul 2018

Det bör noteras att denna ranking är helt personlig. Ange också att vi lämnade listan alla de spel som publicerades 2017, t.ex. Super Mario oddisey eller Zelda: Breath of the Wild (två av de högst rankade spelen på den här konsolen, å andra sidan).

Super Smash Bros Ultimate

Nintendos största utgåva av hela 2018 och de bästa Smash Bros hittills. Det är den mest kompletta leveransen, med mer än 70 spelbara karaktärer, berättelseläge och ett multiplayer med timmar och timmars kul.

Detta är ett spel som sticker ut från resten av stridsspel tack vare sin distinkta spelmekanik. Den definitiva crossover med de mest kända karaktärerna i videospelvärlden. Fläktstjänst från början till slut.

Amazon | Köp Super Smash Bros Ultimate

Bayonetta 2

En annan exklusiv Wii U-release som också hade sin chans på Switch i år. Den perfekta presenten för älskare av den mest frenetiska och galna hack'n'slash, Bayonetta 2 är ett riktmärke inom genren.

Söta tjejer med vapen, massor av svart läder, massor av gigantiska monster och en övergripande paroditon som följer med för att leverera riktigt utsökt gameplay. Kul i överflöd.

Amazon | Köp Bayonetta 2

Octopath Traveler

En av årets trevligaste överraskningar, och en perfekt julklapp till älskare av JRPG-genren. Den har 16-bitars retrografik som påminner om de mest underbara tiderna för Super Nintendo, när Chrono Trigger och Secret of Mana slog den halvvägs runt om i världen.

Vi står inför ett RPG med turbaserad strid, med åtta karaktärer att välja mellan med sina motsvarande berättelser som tillämpar flera lager djup i spelet. En uppslukande och konstnärligt underbar titel.

Amazon | Köp Octopath Traveler

Döda celler

Dead Cells tillhör RogueVania-genren, en MetroidVania (plattformshandling) som fungerar under Roguelike-dynamik (slumpmässigt genererad fängelsehålsutforskning). Allt detta med 2D-strid i Dark Souls-stil.

Varje spel är annorlunda, eftersom när vi dör får vi erfarenhet och vi kan låsa upp nya förbättringar och färdigheter. Det är ett spel som på många sätt påminner om Rogue Legacy, men med bättre grafik och större djup. En av de bästa för Nintendo Switch 2018.

Amazon | Köp Dead Cells

Dragon ball fighterz

En av de mest efterlängtade portarna av fans av Nintendo och Dragon Ball. Efter att ha passerat Playstation och Xbox har Arc System Works-spelet landat på Nintendo Switch med stor framgång.

Denna Dragon Ball FighterZ är en fräsch andedräkt inom franchisen, med riktigt hektisk 2.5D-strid. Den är full av nickar till originalserien och spelar med en stor tillgång: det är ett av de spel som lockar nästan alla: det är färgstarkt, lätt att spela och otroligt svårt att bemästra 100%. En modern klassiker.

Amazon | Köp Dragon Ball FighterZ

Mario Tennis Aces

Mario sätter på sig tennisdräkten igen för en av de få original Nintendo Switch-tripplarna A 2018. Mario Tennis på Wii bländade många spelare, och sanningen är att fortsättningen av sagan inte svika.

Ett nytt berättelseläge, strider, uppdrag, allt detta gör denna titel till ett tennisspel som flyr från ren och enkel simulering för att komma in i arkadgenren på det roligaste sättet. Det stämmer att det saknas lite innehållsmässigt och att det ibland kan vara frustrerande, men det kompenseras av en omspelbarhet som är oöverträffad.

Amazon | Köp Mario Tennis Aces

Mega man 11

Efter Mega Man X Legacy Collection-samlingen kommer den första ”moderna” Mega Man-titeln på flera år. Mega Man 11 samlar alla element som gjorde Capcoms blå bombplan känd och uppdaterar dem med utsökt grafik och ny speldynamik och förmågor.

En riktigt svår plattform som får dig att svettas tills du får tag på det. Kärnan i spelet förblir intakt: åtta nivåer med motsvarande slutboss. Det som är bra är att det också är ett spel som kan fås för bara 25 euro. Tja, trevligt och billigt (för tillfället bara i digitalt format, ja).

Nintendo | Köp Mega Man 11 (Digital)

Super Mario Party

Den perfekta lokala flerspelaren för möten med vänner eller familj. 80 nya minispel med en mycket bättre rytm än i tidigare omgångar, det nya Mario Party är ett slags hypervitaminmonopol: ett bräde, några tärningar och många spader däremellan.

Olika hinder har inkluderats på brädorna för att göra kartorna mer underhållande, med ett nytt 2v2-samarbetsläge, Torrent Adventure-läge och minispel som är festens verkliga liv.

Amazon | Köp Super Mario Party

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Hamnen i ett av de bästa Wii U-spelen. Donkey Kong är en av de största franchiseavdelningarna för dem från Kyoto, och om de hade tagit Mario Kart och Captain Toad till Switch, skulle det inte vara mindre vår favoritgorilla med slips.

Som i alla Donkey Kong Country är detta ett plattformsspel som till en början verkar enkelt men som kräver en viss konst och skicklighet för att behärska. Fantastisk grafik och ljud, tillsammans med en mästerlig nivådesign, gör denna Tropical Freeze till en av de bästa Nintendo Switch-utgåvorna 2018.

Amazon | Köp Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Sonic Mania Plus

Bortsett från förra årets olyckliga Sonic Forces, gör Sega en ren skiffer med Sonic Mania Plus, den definitiva versionen av Sonic Mania 2017. En titel som tar det bästa av den klassiska Sonic från Mega Drive och Sega CD med införandet av ny mekanik. och scenarier.

Den har 12 frenetiska nivåer, var och en med 2 faser och en motsvarande slutboss. Ett plattformsspel som de gamla, med en mycket välskött svårighetskurva beräknad till millimeter. Det bästa sättet att bli kär igen med vår en gång älskade blå igelkott.

Amazon | Köp Sonic Mania Plus

Nästan alla dessa titlar har kommit ut i fysiskt format, men det har också funnits stora digitala utgåvor värda att nämna, förutom Mega Man 11. Spel som Ljusblå, INUTI eller Ihålig riddare De har satt kvalitetsmärket i en katalog som redan har mer än 1 400 spel. Om vi ​​funderar på att ge bort videospel den här julen är något av ovan nämnda en kvalitetssatsning.

Och vad säger du, vad har varit ditt favorit Nintendo Switch-spel 2018?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found