Xiaomi Mi Mix 2S, brutal mobil med Snapdragon 845, 8 GB RAM och 256 GB

Xiaomi har just introducerat Xiaomi Mi Mix 2S. Det är den nya toppen av företaget som kommer att släppas den 17 maj 2018, och det verkar som om det väcker mycket upplevelse bland samhället. De från Xiaomi har tagit tillfället i akt att förbättra ett par aspekter av Mi Mix 2, polera grova kanter och uppnå ett resultat på höjden av de mest krävande.

I dagens granskning analyserar vi Xiaomi Mi Mix 2S, den optimerade versionen av Xiaomi Mi Mix 2 utrustad med en Snapdragon 845-processor, 8 GB DDR4 RAM, 256 GB lagringsutrymme och en 12MP + 12MP dubbel bakre kamera.

Xiaomi Mi Mix 2S i recension, en Mi Mix 2 med en bättre kamera och en mer kraftfull processor, finns det en affär?

Xiaomi Mi Mix 2S skärs inte på något sätt. Det lånar de bästa tillgängliga komponenterna för att leverera en smartphone som kan hantera allt de kastar på den. Den våta drömmen om älskare av rå kraft.

Design och display

På designnivå är Mi Mix 2S identisk med Xiaomis tidigare Mi Mix 2. Använd en keramisk kropp vilket ger en imponerande premiumkänsla. Det är inte metall, men det är inte heller glas. Ett material som ger ett anmärkningsvärt visuellt tilltal med några subtila guldlinjer i kanterna. En elegant telefon minst sagt.

När det gäller skärmen har Xiaomi valt att upprepa med en 5,99-tums panel med Full HD + -upplösning 2160 × 1080 pixlar. En skärm med en pixeldensitet på 403 dpi, en ljusstyrka på 585 nits och NTSC på 95%.

Den finns i svartvitt, har måtten 150,9 x 74,9 x 8,1 mm och en vikt på 191 gram.

Kraft och prestanda

Kvaliteten på hårdvaran är helt enkelt förödande. Å ena sidan har vi Qualcomms mest kraftfulla processor, den Snapdragon 845 Octa Core vid 2,8 GHz med GPU Adreno 630, 8 GB RAM och 256 GB internt lagringsutrymme. Allt kontrolleras av Android 8.0 Oreo med MIUI 9.5 anpassningsskikt.

Med dessa funktioner kan vi bara hoppas på bästa möjliga prestanda. Vi står inför en terminal som kan multitaska tack vare de 8 GB RAM, som kan köra vilken app som helst oavsett hur tung den kan vara och köra de mest krävande spelen med knappast någon röra. För att ge oss en uppfattning om dess prestanda pratar vi om en mobil med en poäng i Antutu på 256 860 poäng.

Kamera och batteri

För den fotografiska aspekten har Xiaomi valt att förbättra den tidigare bakre linsen på Mi Mix 2. Den nya Xiaomi Mi Mix 2S går till den dubbla kameran. En kamera utrustad med ett 12MP Sony IMX363-objektiv med f / 1.8-bländare, vidvinkelobjektiv, Dual Pixel AF och 1 µm pixelstorlek. Det andra bakre objektivet är en 12MP Samsung S5K3M3 med bländare f / 2,4, teleobjektiv och en pixelstorlek på 1 µm.

En bakre kamera med 2x optisk zoomfunktion, 4-axlig optisk stabilisator, smart scenväljare och porträttläge, bland andra funktioner.

I selfie-kameran hittar vi ett enda 5MP-objektiv med f / 2.0-bländare och en pixelstorlek på 1,12 µm.

Slutligen, och när det gäller batteriet, upprätthåller Xiaomi Mi Mix 2S samma batteri 3400mAh, också med snabb laddning 3.0 via USB typ C, men den här gången den berömda Qi trådlösa laddningen.

När det gäller resten av funktionerna erbjuder den NFC-anslutning, WiFi 4 × 4 MIMO och Bluetooth 5.0.

Pris och tillgänglighet

Xiaomi Mi Mix 2S har flera versioner. Förutom det ovan nämnda kommer även andra modeller med 6 GB RAM och 64 GB / 128 GB internt lagringsutrymme att lanseras.

För närvarande på GearBest kan du redan köpa den billigaste modellen (6 GB + 64 GB) för 541,69 €, cirka 659,99 dollar att ändra.

Yttrande och slutlig bedömning av Xiaomi Mi Mix 2S

[P_REVIEW post_id = 11154 visual = ’full’]

Är Xiaomi Mi Mix 2S värt att köpa? Tja, vad vill du att jag ska berätta för dig, om du är vanliga avancerade användare eller mycket krävande användare, här har du en riktig "gurka" för att nå ett mycket mer måttligt pris än vad vi kan hitta i andra toppen av sortiment som Huawei P20 Pro, Galaxy S9 eller iPhone X. Bra prestanda och en design som personligen tycks vara äkta kanelstänger. Utan tvekan ett steg i rätt riktning för Xiaomi.

[wpr_landing cat = ’smartphones’ img nr = ’5 ′]

Och vad tycker du om Xiaomi Mi Mix 2S?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found