De 10 Android-spelen med den bästa HD-grafiken för tillfället (2020)

Okontrollerad makt är värdelös. Så även om ett spel ser spektakulärt ut kommer det inte att bli en stor sak utan solid gameplay att bygga på. Som sagt, HD-mobilspel De är dagens ordning, och vissa har redan grafik som konkurrerar även med konsolerna själva.

Om du har en avancerad telefon med en bra GPU och en stor, attraktiv skärm kanske du vill prova ett av dessa AAA-spel för Android. Titlar där bra grafik råderJa, men med en spelupplevelse som är värt det.

Topp 10 AAA-mobilspel med bästa HD-grafik från 2020

Därefter har vi försökt samla spel av olika genrer, både äventyr, RPG, arkader och skjutspel. Utan tvekan är det en ganska subjektiv lista, så tveka inte att lämna din åsikt i kommentarområdet med dina personliga rekommendationer.

Asfalt 9: legender

Vi börjar med en av mina favoriter. Jag är ett fan av arkadracing, som den klassiska PS3 Blur. Denna asfalt har samma väsen: fantastisk grafik och galet gameplay som tar honom ifrån simulering i strävan efter ren och enkel kul. Bäst av allt är det inte nödvändigt att ha en ciborium-mobil för att njuta av den. Ett av spelen med den bästa grafiken för Android, utan tvekan.

Ladda ner QR-kod Asphalt 9: Legends - New Racing Game 2020 Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Täck eld

En klassisk skjutspel, men med grafik som tar andan från dig. Detta underverk för mobila enheter har mer än 60 offlineuppdrag och olika spellägen, inklusive multiplayer. Ett av de högst rankade AAA-spelen för Android av samhället, med 4,7 stjärnor och över 10 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Cover Fire: gratis skjutspel Utvecklare: Genera Games Pris: Gratis

Mörket stiger

Darkness Rises är ett action-RPG ganska generiskt och linjärt, men ganska visuellt avsnitt: bara fantastiskt. För att ta andan ur dig. Det stora incitamentet, förutom grafiken, är den stora anpassningsnivå som vi kan tillämpa på vår karaktär, där vi kan välja mellan fyra grundläggande klasser: krigare, mördare, trollkarl och barbar. En hack'n'slash där vi måste besegra vågor av fiender med vår yxa, svärd eller trollformler, till ljudet av vackra och mycket välpolerade bilder. Rekommenderas starkt om vi har en terminal med en kraftfull CPU och en bra AMOLED-skärm.

Ladda ner QR-kod Darkness Rises Utvecklare: NEXON Företag Pris: Gratis

Orättvisa 2

Uppföljaren till "Injustice: Gods Among Us" håller allt som gjorde sin föregångare stor. Ett slagsmål med 3v3-strider med några av de bästa karaktärerna från DC-serier som Superman, Flash, Batman eller Green Lantern. Även om spelet är anpassat till mobila enheter liknar det i grunden mycket konsolversionen. Grafiken är den mest attraktiva med spektakulära specialrörelser och attacker.

Ladda ner QR-kod Injustice 2 Utvecklare: Warner Bros. International Enterprises Pris: Gratis

Rival riddare

Även känd som "Duel of Knights" är ett av de bästa HD äventyrsspelen för Android. Utvecklat av det välkända Gameloft är det ett vertikalt spel där vi måste kämpa mot andra hårstrån i en duell med spjut och häst. En medeltida titel som kan utnyttja din smartphone med sina 3D-animationer och ganska originella och roliga speldynamik.

Ladda ner QR-kod Knight Showdown Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

PUBG Mobile

Om vi ​​letar efter en titel som kan dra nytta av vår hårdvara är det PlayerUnknown's Battlegrounds. Den populära skytten som utlöste slaget royale feber har också en gratis version för mobiltelefoner. Mer än 100 miljoner nedladdningar och en ganska bra uppdateringsfrekvens med intressanta nyheter då och då för att hålla flammen i detta utmärkta överlevnadsspel vid liv.

Ladda ner QR-kod PUBG MOBILE - NEW ERA Utvecklare: Tencent Games Pris: Gratis

Bike Unchained 2

Om du gillar de typiska racingspelen med cyklar och motorcyklar för mobiltelefoner men du letar efter något lite mer realistiskt, ta en titt på den här titeln. Utvecklad av Red Bull, den andra delen av Bike Unchained-erbjudanden mountainbike racing med riktiga cyklister, många stunts och olika naturliga miljöer. Ett annorlunda och roligt sportspel.

Ladda ner QR-kod Bike Unchained 2 Utvecklare: Red Bull Apps Pris: Gratis

Shadowgun legender

En färgstark skytt med imponerande bilder. Ett spel som kommer ihåg AAA-konsolklassiker som Halo och Destiny, med det futuristisk touch och "över toppen" grafik. Det är en gratis titel med inköp av kosmetiska föremål i appen, även om "chicha" i spelet är koncentrerat till kampanjen för enspelare.

Ladda ner QR-kod Shadowgun Legends: FPS Shooting Games Online Utvecklare: MADFINGER Games Pris: Gratis

Sdorica solnedgång

En riktig njutning att se. Efter 4 års utveckling har Rayark Games släppt den här lilla pärlan med riktigt vackra mönster och stämningar. Om du gillar anime- och fantasivärldar med den lilla "Studio Ghibli" -vridningen, kolla in detta RPG. Du kommer inte bli besviken. Otillåtligt så mycket 2D-animationsscener som ljudspår.

Ladda ner QR-kod Sdorica Utvecklare: Rayark International Limited Pris: Gratis

Linje 2: Revolution

Ett av de bästa spelen för att utnyttja den grafiska kraften hos vår avancerade smartphone. Detta är mobilversionen av den välkända koreanska MMORPG, med imponerande visuella vattenstämplar som exploderar i episka strider för upp till 200 spelare i realtid. Alla med en vacker rendering som körs under Unreal Engine 4-motorn. Om vår telefon klarar det och vi är förtjusta i genren är det ett spel som vi definitivt bör prova minst en gång.

Ladda ner QR-kod Lineage 2: Revolution Utvecklare: Netmarble Pris: Gratis

Hedersomnämnanden

Förutom dessa spel som vi just har diskuterat hittar vi också andra titlar för Android med utmärkt grafik:

  • The Elder Scrolls: Blades: Bethesda är en av tungviktarna i videospelindustrin, och den här Elder Scrolls för mobil har utmärkt spel, liksom några av de mest polerade tredimensionella grafik som vi kan hitta på Android. | Ladda ner på Google Play
  • Metal galenskap: Ett annat spel, halvvägs mellan de typiska skjutspel och arkadracingspel. Om du letar efter något annat och roligt bör du definitivt kolla in det. | Ladda ner på Google Play
  • Vänster för att överleva: En första person överlevnadsskytt full av zombies. Den har två spellägen: ett solo där vi måste kämpa mot de odöda och sedan ett annat läge på 2 mot 2 spelare, vilket gör äventyret mycket mer intressant jämfört med det klassiska zombiespelet för livet. | Ladda ner på Google Play
  • Call of Duty: mobil: CoD är den största first person shooter-spelfranchisen. Ända sedan Call of Duty: Mobile gjorde sitt utseende på mobila enheter har det blivit en omedelbar hit. | Ladda ner på Google Play
  • Warhammer 40000: Freeblade: Detta är ett av flera 40 000 Warhammer-spel som finns tillgängliga i Play Store. En visuell glädje, viktigt för fans av Warhammer-universum. | Ladda ner på Google Play

Jag är säker på att jag lämnade flera spel på gång, som Dragon Ball Legends, Tekken eller Dead Trigger, som också är ganska värt det. Vad tror du är mobilspelet med den bästa grafiken för tillfället?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found