Alla premiärer av HBO Spanien i november - El Androide Feliz

Vi befinner oss i förändringstider för HBO Spain-användare. I oktober har företaget höjt månadsavgiften med 1 euro och nu går prenumerationen från 7,99 euro till 8,99 euro. På samma sätt har den kostnadsfria testperioden minskats med hälften, från 30 dagar till 14 dagar för nya användare av plattformen.

Om vi ​​ännu inte har "smakat" tjänsten kan det vara en bra tid att ta språnget, med tanke på hur saker och ting är, och med tanke på att i Spanien är trenden att gradvis eliminera de fria månaderna - vi tittar inte på Ingen , Netflix - vi kanske inte har så många faciliteter i framtiden för att kunna njuta av dessa typer av kampanjer. Och var försiktig, för i november kommer ett par serier av utsökt utförande som lovar mycket.

Presenterade premiärer på HBO Spanien under novembermånaden

I november månad, förutom att fortsätta med premiären av nya kapitel i Watchmen-serien och avslutningen av Silicon Valley, hittar vi lanseringen av den nya serien av James McAvoy (ganska en hit), premiären på den långa väntade Rick och Morty säsong fyra

Dark Matter (His Dark Materials) - 4 november

I varje barns mardröm finns det ett element av sanning. Lyra är en föräldralös som lever i ett parallellt universum där vetenskap, teologi och magi är sammanflätade. Lyras sökning efter en kidnappad vän avslöjar en olycksbådande komplott med stulna barn och förvandlas till en strävan att förstå ett mystiskt fenomen som heter Dust.

På sin resa får hon en pojke som har en kniv som kan skära fönster mellan världar. När Lyra upptäcker sanningen om sina föräldrar och deras profeterade öde, blir de två unga männen inblandade i ett krig mot himmelska makter som sträcker sig genom olika världar.

Britannia - 7 november

Britannias historia börjar år 43. När den romerska armén, bestämd och livrädd i lika delar, attackerar Storbritanniens keltiska hjärta, ett mystiskt land som styrs av krigare kvinnor och mäktiga druider som kan kanalisera underjordens styrkor. De keltiska fienderna Kerra och Antedia måste möta den förödande romerska invasionen ledd av Aulus Plautius. Premiär för andra säsongen.

Santos Dumont - 11 november

Santos Dumont berättar historien om mannen som förkroppsligade en av de stora förändringarna under sekelskiftet, hyllad nästan över hela världen som den första mannen som flög ett flygplan: 14 Bis. Produktionen startade i Frankrike och Brasilien i slutet av 1800- och början av 1900-talet och följer flygarens bana, från hans barndom i familjens kaffeplantager i det inre av Minas Gerais till de sofistikerade loungerna och klubbarna i Paris. Premiär för första säsongen.

Rick och Morty - 14 november

Efter mer än två år sedan premiären av den tredje säsongen landar den 14 november den fjärde säsongen i serien på HBO Spanien. Genom att hålla fast vid sin utflykt på Adult Swim kommer abonnenterna på plattformen att kunna njuta av roliga nya avsnitt av en av de största bannrarna inom science fiction och animering för vuxna.

Blixten - 15 november

Den femte säsongen av den scharlakansröda sprintern anländer till HBO Spanien. En säsong där vi kan se hur Barry Allen möter sin dotter från framtiden, i en plot som även om det verkar vara mer otroligt än någonsin, ändå behåller en del av den gnistan som gjorde den till en av de mest lysande och rena superhjältsserien comiqueras från TV. I USA har de snart premiär den sjätte säsongen.

The Sleepers - 17 november

1989, på höjden av sammetrevolutionen, återvänder Marie och hennes man Viktor till Tjeckoslovakien efter år av exil. Efter en bilolycka vaknar Marie upp ur en koma utan spår av Viktor. Premiär för första säsongen.

Umbre - 20 november

Relu är en familjeman. Han har en fru, två barn och lever ett dubbelt liv. För sin familj är Relu Oncescu en vanlig taxichaufför. Ingen misstänker att han arbetar som samlare för Căpitanu, en lokal mobster. Ingen av de två världarna han lever i vet något om den andra. Relu lyckas hålla allt under kontroll, men inte länge. För varje dag som går går hemligheterna mer överväldigande och lögnerna börjar dyka upp en efter en. Premiär för tredje säsongen.

Filmer som också öppnar i november

Förutom alla dessa serier kommer cirka tjugo nya filmer i november månad att komma in i HBO Spain-katalogen.

Stora barn (1 november)

Big Kids 2 (1 nov)

Den gyllene kompassen (1 november)

Sex and the City - The Movie (1 november)

Sky Captain and the World of Tomorrow (1 november)

Black Hawk sköt ner (8 november)

Öst (13 november)

Läskig film (15 november)

The Hateful Eight (15 november)

Justice League (16 november)

Lady Macbeth (22 november)

Skrämmande film 2 (22 november)

Läskig film 5 (22 november)

Nattåg till Lissabon (22 november)

Mess on Broadway (22 november)

Den ljusa sidan av saker (28 november)

Spotlight (28 november)

På en laglös plats (29 november)

Päronkaka med lavendel (29 november)

Lost River (29 november)

Skrämmande film 3 (29 november)

HBO Spanien | Registrera dig för den kostnadsfria provperioden

* The Happy Android har samarbeten efter tillhörighet. Dessa påverkar inte det redaktionella innehållet, även om de hjälper oss att finansiera webben genom att få provision för försäljning av produkter via affiliate-länkar.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found