Inkspace: Gör experimentella teckningar med den här lilla tredimensionella pärlan

Jag älskar appar som tillåter mig att utnyttja min konstnärliga sida. Allt som rör teckning, videoredigering, musik eller någon form av konst kommer alltid att ha en plats i The Happy Android. Om den kanalen eller verktyget också är relaterat till nya sätt att se konst, min leveransnivå skjuter upp till max .

Det var precis vad som hände med mig när jag nästan studsade över med InkSpace, en applikation för Android som låter dig göra “doodles” på ett annat sätt. Och jag understryker det "annorlunda" för som dess egen författare anger i beskrivningen av appen på Google Play, InkSpace är en 100% experimentell applikation.

Vad kan jag göra med InkSpace?

Det är svårt att förklara allt som denna applikation kan ge av sig själv, eftersom dess funktion är så grundläggande att man först kan tro att det inte är något annat än ganska elegant nonsens. Med InkSpace kan vi klottra på en duk. Det är klart.

Men var uppmärksam, för vår ritning kommer att röra sig enligt enhetens accelerometer, vilket betyder det om vi flyttar terminalen kommer ritningen att ändra sitt perspektiv i enlighet därmed. Jag är säker på att du med den här lilla videon förstår mycket bättre ...

Detta ger en helt annan bild av duken: vi kan rita föremål framför, bakom och åt sidorna. Dessutom har applikationen en funktion som gör det möjligt att ge rörelse åt våra slag, öka verktygets kreativa möjligheter till oväntade nivåer.

När ritningen eller det "konstnärliga konceptet" (låt oss kalla det så) är klart, erbjuder applikationen oss möjligheten att dela vår skapelse antingen via WhatsApp, Facebook etc. eller ladda upp den till Kör, Dropbox och andra, vilket gör det möjligt att behålla en kopia av monsteret. Den genererade filen sparas i GIF-format.

Den här lilla galaxen som du ser här uppe är det mest anständiga jag kan göra för tillfället med den här appen, men det är jag övertygad om med en surfplatta och en bra penna detaljnivån och linjefriheten kan göra ett stort kvantesprång.

Gör dina egna 3D-ritningar

Om du gillar att rita och vill uppleva något nytt, tveka inte och prova den här applikationen. Rekommenderas starkt även för den minsta av huset. För de av er som vill prova, strax nedanför lämnar jag nedladdningslänken för InkSpace på Google Play. Utnyttja!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Ladda ner QR-kod Ink Space Developer: Zach Lieberman & Molmol Kuo Pris: Gratis

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found