Halloween-emojis kommer till WhatsApp Missa inte dem!

Halloween kommer närmare och närmare, och det finns många appar som har velat blinka på den här välkända semestern. Vissa appar har uppdaterat utformningen av sin ikon, andra har inkluderat lite extra funktionalitet och andra, till exempel WhatsApp, har beslutat att uppdatera din repertoar av emojis.

Bland de nya emojierna: vampyrer, zombier, trollkarlar och mermen

Även om det är svårt att hitta dem vid första anblicken, har WhatsApp precis inkluderat några nya emojis med "skrämmande" motiv. Inom denna nya serie emojier hittar vi trollkarlar, ett par älvor, några zombier, ett par genier från lampan och några sjöjungfrur.

Ett dussin emojier som, även om de inte är något att skriva hem om, kan användas för att hälsa vår familj och vänner på Halloween på ett lite mer originellt sätt. Då kommer det finnas några som säkert vet hur man blir lite mer skarpa och utnyttjar de alltid roliga och hackiga dubbla betydelserna.

Skaffa nya Halloween-emojis för WhatsApp nu

För att kunna använda de nya WhatsApp Halloween-emojierna är det tillräckligt att vi har appen uppdaterad till version 2.17.397 eller senare. Vi kommer att hitta dem på själva WhatsApp-tangentbordet, strax före yrkenas emoji.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found