Super Mario Run för Android nu tillgänglig för nedladdning - The Happy Android

Vi visste att dagen var mycket nära. Meddelandena som uppmuntrar oss att förhandsregistrera i Play Store tillkännagav Mario: s mer än förestående ankomst till Android, och efter flera månaders väntan har dagen äntligen kommit. Super Mario Run för Android är nu tillgänglig för nedladdning.

Om du inte vill fortsätta läsa förstår jag perfekt. Vad mer, här går du den direkta nedladdningslänken till Super Mario Run så att du kan börja ge det en chans just nu:

Ladda ner QR-kod Super Mario Run Utvecklare: Nintendo Co., Ltd. Pris: Gratis

Samma dynamik och spellägen som i iOS

Efter att ha installerat och testat spelet kontrollerar vi att samma två spellägen bibehålls som i den version som tidigare släpptes för iPhone och iPad: världar bestående av fyra faser med slott i slutet, karriärer där vi kan tävla mot andra användare och förbättringar som vi kommer att låsa upp när vi är klara utmaningar.

Både grafiken och ljudet påminner om de senaste versionerna av Mario för Wii och Wii U, och det visar att detta är ett spel som utstrålar en mycket liknande arom. Faserna är perfekt utformade och de betecknar kvalitet, hur kan det annars vara det första stora mobilspelet av Nintendos stjärnkaraktär. Ingenting har lämnats åt slumpen: varje block, varje fiende och varje mynt placeras med schweizisk urmakarprecision.

En annan viktig detalj, förutom dess enkelhet i kontrollerna (vi behöver bara en hand för att spela), är att det är mycket troligt att vi måste spela samma skärm många gånger och ändå har vi fortfarande svårt att lära oss alla detaljer och hoppar av hjärtat. En öppen inbjudan till spelbarhet.

Super Mario Run är det första officiella Mario-spelet för Android-enheter, baserat på "oändlig ras" -speldynamik. Som i iOS är den första spelvärlden gratis gör köp för att låsa upp de återstående 5 världarna (Vi har inte lyckats bli av med detta, nej).

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found