Klassisk Retro spelkonsol, en klon av NES Classic Mini + 620-spel

Lanseringen av NES Classic Mini från Nintendo förra året var ganska frustrerande för ett stort antal fans. Bristen på lager gjorde att många inte kunde köpa konsolen, eftersom de såldes i butiker redan från första lanseringsdagen. Kineserna, som är väldigt smarta och alltid har haft ett gott öga för imitation, har inte väntat länge. Idag pratar vi om en av dessa kloner, Klassisk Retro spelkonsol. Ska vi hålla ett öga på det?

Klassisk Retro spelkonsol, en knockout NES Classic Mini med över 500 förinstallerade spel

Den stora poängen för denna typ av kloner eller konsoler är dess otroliga pris. Om NES Classic Mini redan hade ett måttligt pris - även om du letar efter det online nu, kommer du att se att priset har skjutit i höjden och multiplicerat med 4 i många försäljningsställen - enheter som denna Classic Retro Game Console tar tårtan: mindre än 20 euro (20,99 dollar).

Tvärtom, och eftersom det inte kan vara annorlunda, kan kvaliteten på det använda materialet inte jämföras med originalen - även om de har förbättrats mycket på senare tid och ytbehandlingen av denna typ av enhet i allmänhet inte är dålig alls. Vi har inte heller någon HDMI-anslutning. Upplevelsen är därför mycket mer rustik och nära det vi kunde hitta på 90-talet. En riktig retroupplevelse, vänner!

Vilka spel kan vi hitta i den här konsolen?

Den klassiska Retro-spelkonsolen har totalt 620 förinstallerade spel i förväg. Klassiska spel som tillhör 8-bitars Nintendo Entertainment System, med titlar som Super Mario Bros., Donkey Kong, Mega Man, PacMan, Contra, Double Dragon och mer.

Tekniska specifikationer

Här är de tekniska detaljerna för enheten:

  • 620 förinstallerade spel.
  • 2 styrenheter.
  • AC 110-250V ingång.
  • DC 5V 500mA utgång.
  • TV-signal system: PAL-D.
  • TV-status: AV.
  • Vikt 0,1450 kg.
  • Mått: 22,00 x 16,50 x 7,50 cm.

Pris och tillgänglighet

Klassisk retro spelkonsol Det kostar 20,99 dollar, cirka 17,49 euro, på GearBest. Om vi ​​är intresserade av att få den här retrokonsolen kan vi ändå justera priset lite mer med följande rabattkupong:

KUPONKOD: AFFMPP02

Pris med kupong: 16.99$

Kupongens giltighet: 400 enheter

Om du gillar klassiska plattformsspel, skytte, racing och kort sagt den klassiska Nintendo-katalogen på 80-talet och början av 90-talet är detta ett av de billigaste och mest intressanta alternativen vi kan hitta idag.

GearBest | Köp klassisk retro spelkonsol

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found