Xiaomi Mi A1 i recension, Xiaomis otroliga första “Pure Android”

Xiaomi har alltid präglats av det otroliga prisvärdet för sina terminaler. Tack vare låga produktionskostnader och reklamutgifter ljusår framför andra konkurrenter som Samsung eller Manzana, kan plantera sin topp i sortimentet för drygt 300 euro.

När det gäller mellanklassen, där kampen är ännu hårdare, låt oss säga att det inte har varit så lätt. Å ena sidan, på grund av Android-anpassningsskiktet som alla terminaler i huset inkluderar som standard, är MIUI. Ett system mer liknande det som Apple erbjuder på iOSoch att många användare inte har övertygat - andra älskar det helt enkelt.

Men det verkar som att det inte längre kommer att bli en ursäkt, eftersom det i sin nya stjärnterminal för det internationella mellanområdet Xiaomi Mi A1kommer systemet att ha en version av Android-lager, det vill säga ren Android.

Analys av Xiaomi Mi A1, ren Android och en kamera som väcker passioner

Xiaomi Mi A1 är Xiaomis första seriösa försök att göra sig känd över hela världen, och för detta har den samarbetat med Google för att erbjuda din första terminal med Android One. När det gäller specifikationer, vi står i princip inför en Xiaomi Mi 5X, en telefon som mäter sig i alla aspekter, vilket inte är dåligt alls!

Design och display

Mi A1 har en display av 5,5 tum med Full HD-upplösning, en pixeldensitet av 403 PPI och glans av 450 nits. En bra skärm för en terminal som också har rundade kanter, 3 peksknappar på framsidan och en fingeravtrycksläsare bekvämt placerad på baksidan. Den presenteras i tre färger: svart, guld och rosaguld.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara presenterar Xiaomi Mi A1 en Snapdragon 625 Octa Core 2.0 GHz-processor, 4 GB RAM-minne Y 64 GB internt lagringsutrymme kan utökas med 128 GB med kort. Allt detta fungerar på order av Android One, den rena versionen av Android som säkerställer prestanda och flyt i systemet som kan utnyttja enhetens hårdvara maximalt.

Om du redan har bra korgar, gör det faktum att du använder ett operativsystem som passar som en handske mycket mer än andra telefoner med liknande egenskaper.

Kamera och batteri

Hur vi säger, det är en väldigt balanserad terminal på alla sätt. När det gäller kameran har Xiaomi monterat en 5.0MP selfie-kamera och en 12,0 MP + 12,0 MP dubbel bakre lins med f / 2,6 bländare och PDAF kan uppnå den nu berömda suddighetseffekten. En kamera som får mycket bra recensioner över hela nätet, och som placerar den som en av de bästa kamerorna i det nuvarande mellanområdet.

När det gäller autonomi utrustar det ett 3080mAh icke-avtagbart batteri med snabb laddning.

Andra funktioner

Xiaomi Mi A1 har en kontakt USB typ C, Dual sim (nano SIM), stöder nätverk 2G / 3G / 4G (CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA), Bluetooth 4.2 och den har en vikt på 165gr.

Pris och tillgänglighet

Just nu, vi kan få en Xiaomi Mi A1 för 206 euro i butiker som GearBest. Xiaomi har redan meddelat att denna Mi A1 kommer att nå ett stort antal butiker i hela Europa, Latinamerika och Afrika, även om inget officiellt datum eller exakta detaljer om de länder som är värd för ankomsten av Xiaomi Mi A1 ännu har specificerats.

Xiaomi har gjort det mycket bra att välja Google som en resekompis för sitt internationella angrepp, med en stark mellanklassmartphone på alla sätt som har alla röster för att bli säsongens bästa bästsäljare.

GearBest | Köp Xiaomi Mi A1

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found