135 gratis onlineverktyg för alla typer av uppgifter

Med spridningen av webbverktyg är det inte längre nödvändigt för oss att installera något program eller app för att utföra någon typ av uppgift. Om vi ​​behöver göra en del arbete med matematisk beräkning, färgredigering, text- och listhantering, siffror, datum och tider eller bilder, kommer vi förmodligen att hitta verktyget vi behöver på PineTools webbplats.

PineTools är en webbplats som samlar hundratals gratis onlineverktyg Med vilka vi kan utföra en mängd uppgifter relaterade till texter (invertera, konvertera versaler till gemener), bilder (invertera, ändra storlek, klipp ut), listor (sortera alfabetiskt, sortera slumpmässigt), siffror (generera sekvenser, sortera) och många andra funktioner som kan vara till nytta i en tid av behov.

Verktygen som erbjuds på webben klassificeras i 9 olika kategorier.

Matematik

Här hittar vi kalkylatorapplikationer (enkel, area och procent), trigonometriska funktioner (sinus, cosinus och tangent), direkta proportioner och invers regel av 3.

Färger

En av stjärnfunktionerna i PineTools är dess färg- och bildredigeringsverktyg. När det gäller färg finns det mer än ett dussin webbapplikationer, alla mycket enkla och lätta att använda.

Här hittar vi verktyg för beräkna färgtriader, kompletterande färger, analog svartvitt, mörkare, ljusare, ändra mättnad eller få färgerna på en bild. Vi har också andra som hjälper oss att skapa slumpmässiga färger, invertera en färg, slå samman två färger eller ändra till gråskala. Sanningen är att vi kan hitta ett verktyg för praktiskt taget allt som är relaterat till färger.

Text

I textverktygen har vi applikationer för att invertera, ordna, lägga till text till varje rad, eliminera mellanslag och radbrytningar, eliminera dubbla rader eller en bokstavs- och ordräknare. Det finns också andra att ersätta ord eller ändra stora / små bokstäver.

Tal

I den här kategorin hittar vi verktyg som gör att vi kan sortera nummer, filtrera, generera nummerlistor eller hitta de högsta eller lägsta siffrorna.

Datum och tider

Inom kategorin "Datum och timmar" har vi verktyg att göra lägga till eller subtrahera år, timmar eller månader till datum, och ändra bland annat datum och tid till Unix-format.

Bild

Webbverktyg relaterade till bildredigering och hantering gör det möjligt för oss att ändra storlek, klippa eller vända bilder, liksom ljusare eller mörkare, ändra exponering eller mättnad. Vi kan också ändra kontrast, ljusstyrka, invertera färger eller lägga till effekter av alla slag, censurera en bild genom att lägga till ett suddighetsblock, pixelat och så vidare. Å andra sidan ingår även SVG till PNG, BMP och JPG omvandlare. Totalt upp till 55 webbverktyg relaterade till bildbehandling.

Slumpmässighet

Verktyg för att generera slumpmässiga svar inkluderar en slumptalsgenerator, huvuden eller svansar, tärning, slumpmässiga sträng- och lösenordsgeneratorer, slumpmässiga färg- och bitmapgeneratorer och mycket mer. Ett riktigt intressant verktygspaket.

Filer

I denna sammanställning hittar vi också ett avsnitt som är tillägnad filmanipulation. Således har vi i kategorin "filer" ett verktyg för att dela eller sammanfoga filer, koda eller avkoda i bas 64, en skadad filgenerator eller slumpmässigt och ett verktyg för att skada befintliga filer.

Programmering

Slutligen har vi en uppsättning verktyg för programmerare och webbutvecklare till exempel en syntax understrykning, en CSS-förskönare, ett Diff-kontrollverktyg, ett CSS-inlägg, ett annat JSON-formateringsverktyg, en HTML-förskönare och ett annat för Javascript.

Totalt 135 helt gratis och funktionella webbverktyg som kan hjälpa oss att utföra en mängd olika uppgifter utan att behöva installera ytterligare programvara på vår dator eller mobila enhet. En av de sidor som aldrig gör ont om att den läggs till i vår bokmärkeslista.

Besök PineTools

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found