Wechip W1 Air Mouse i genomgång, modulär styrenhet med trådlöst tangentbord

För några veckor sedan förnyade jag bara min Android TV Box, och frågan om fjärrkontrollen är något som har ätit på mig i flera dagar. Oavsett hur bra TV-box vi köper, är det vanliga att fjärrkontrollen vi får bara täcker våra behov i viss utsträckning.

Granskning av Wechip W1, en modulär fjärrkontroll med tangentbord och en tunn design

I dagens mini-recension tittar vi på Wechip W1, en trådlös handkontroll med tangentbord vilket placerar användaren på nästa nivå när det gäller interaktion med vår TV-enhet.

Design och finish

Om vi ​​vill göra Internet-sökningarFör att navigera ordentligt inom applikationer som YouTube och liknande behöver vi ett tangentbord. Med generiska drivrutiner är vi tvungna att använda det virtuella tangentbordet på skärmen, och att skriva på detta sätt kan vara riktigt tröttsamt. Med integrerade tangentbordskontroller tar vi ett enormt steg i det avseendet.

Designen på Wechip W1 är riktigt snygg. Kan delas in i två moduler, med en snabbåtkomstmodul på ytan (strömbrytare, inställningar, volym etc.) och en lägre modul med ett komplett tangentbord med 45 tangenter. På detta sätt hittar vi en fjärrkontroll som undviker något mer skrymmande mönster, där alla kontroller finns i en enda större panel.

Tekniska specifikationer

En av de stora sakerna med Wechip W1 är att har en 6-axlig tröghetssensor, vilket gör att vi kan flytta musen genom att vrida och flytta styrenheten i luften - något som liknar Wii-styrenheten. Det är en Plug and Play-enhet med en USB-mottagare som kommunicerar via en 2.4G trådlös anslutning. Det här är resten av detaljerna som kompletterar Wechip W1-specifikationstabellen:

 • 4-i-1: luftmus, trådlöst tangentbord, infraröd (IR) fjärrkontroll och rörelsessensorspel.
 • 10 meters räckvidd.
 • 45-knapps tangentbord.
 • Totalt antal knappar: 57.
 • Kompatibel med PC, Android TV Box, Smart TV och projektorer.
 • Inbyggt 300mAh litiumbatteri.
 • IR-inlärningsfunktion.
 • KPI-inställning.
 • Material: plast och silikon.
 • Mått 15,8 * 5,5 * 1,6 cm.
 • En vikt på 86gr.

Vad kan jag göra med Wechip W1 som jag inte kan göra med en generisk drivrutin?

I grund och botten är det vad vi nämnde i början, om vi vill navigera, söka i Google, YouTube eller använda Google Play Butik för att installera någon app på vår TV-box behöver vi ett av dessa tangentbord, eftersom skillnaden är avskyvärd jämfört med fjärrkontroll generisk som inte har ett inbyggt tangentbord.

Vad mer, Wechip W1 har en infraröd sensor, vilket innebär att vi också kan använda den med vår TV (om den är kompatibel) eller med en PC eller projektor, perfekt för presentationer. Jag vet inte i vilken utsträckning jag skulle använda den som en gamepad för emulatorer, men alternativet är verkligen också närvarande.

Pris och tillgänglighet

Wechip W1 trådlös fjärrkontroll Det har ett pris på 15,21 euro i Tomtop, cirka 17,69 dollar att ändra. Om vi ​​är intresserade av att få den här mångsidiga fjärrkontrollen kan vi använda följande exklusiva rabattkupong för att ta hem det lite billigare:

KUPONKOD: TTWCW1

Pris med kupong: 12,63 €

Kort sagt, en mycket komplett kontroller, med fantastisk design och funktioner som tröghet och infraröd sensor som ger ett anmärkningsvärt plus till detta intressanta tillbehör.

Tomtop | Köp Wechip W1-styrenhet

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found