Det finns inget spel för Android: Spelet som inte är ett spel - The Happy Android

Så mycket som skaparen av detta spel för Android försöker, Det finns inget spel SI är ett spel. Som det står Kamizoto, varelsens far, "Det finns inget spel. Det finns inget att göra. Rör inte vid något. Rör verkligen INTE NÅGOT”. Så här börjar början på detta äventyr: ett tomt stadium där en voice-over bekräftar frånvaron av spel.

Men bara för att det inte finns något spel betyder det inte att det inte finns något kul. Eller inte. Vilken galenskap är det här?

Det finns inget spel: Spelmekanik

I verkligheten står vi inför ett spel med strategi, eller snarare intelligens, där frånvaron av ett riktigt spel Det är det viktigaste ledmotivet för dess utveckling. Vi kommer att behöva röra vid saker, bryta dem eller flytta dem från plats, något som fruktansvärt irriterar voice-over av Det finns inget spel.

Sanningen är att för ett så enkelt spel är det väldigt tillfredsställande. Aldrig har så få resurser ges för så geniala upplevelser. Varje ny interaktion, varje ny utmaning, fungerar perfekt inom spelets logik, och även om det är ett relativt kort äventyr lyckas det lämna oss nöjda.

Det är ett tänkande spel, en av dem som träffar kokosnöten. Det bästa sättet att förklara hur det är är att bjuda in dig att spela det själv. Tyvärr det är helt på engelska, så du måste dra ordboken om du saknar ett ord.

Det finns inget spel är ett gratis spel för Android, med mer än en halv miljon nedladdningar och högt betyg av Google Play-communityn. Ett underhållande spel med humor och kort sagt ett bra spel för att ha det bra och sätta vårt intellekt på prov.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Registrera QR-kod Det finns inget spel (Gammal version) Utvecklare: KaMiZoTo Pris: Tillkännages

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found