Hur man tittar på Dr. Stone online och gratis (lagligt) - The Happy Android

Dr sten Det har varit en av årets största överraskningar när det gäller anime-serier. Sedan premiären i juli 2019 har denna Post Apocalyptic-berättelse väckt uppmärksamhet hos många sportfans. shonen, inte bara på grund av dess utsökta animering, utan också på grund av dess intressanta tillvägagångssätt, där vetenskaplig kunskap ges större betydelse än dess huvudpersoner (den centrala axeln för det mesta av mangan inom genren).

Därefter granskar vi alla tillgängliga lagliga metoder för att kunna titta på den första säsongen av Dr. Stone online och gratis. Serien har redan förnyats för en andra säsong, så om vi ännu inte har gått in i äventyren i Senku och Taiju kan det vara en bra tid att hoppa på vagnen.

Metod nr 1: Du kan titta på Dr. Stone helt gratis från Crunchyroll

Liksom många andra Shonen Jump-serier är Crunchyroll det första lagliga alternativet som vi har till vårt förfogande att titta på Dr. Stone anime utan att spendera ett öre och med spanska undertexter.

Om vi ​​bestämmer oss för att inte registrera oss på streamingplattformen och komma åt "bareback" kan vi fortfarande se alla kapitel utan problem, men ja, vi måste svälja några annonser. Vi kan också prova den kostnadsfria testperioden som erbjuds av Crunchyroll Premium, tack vare vilken vi får 14 dagars tillgång till plattformens fullständiga katalog, samt några ganska intressanta extrafunktioner (simulcast med Japan, innehåll i HD och utan reklam) .

Titta på Dr. Stone på Crunchyroll

Metod # 2: Funimation erbjuder också hela serien från deras webbplats

Funimation är företaget som har rättigheterna till Dr. Stone i USA, och som Crunchyroll låter det dig titta på serien online helt gratis (dubbad till engelska med möjlighet att lägga till undertexter). Intäktsgenereringsmodellen liknar Crunchyroll: vi kan se alla kapitel gratis och med annonser eller gå till premiumplanen för att eliminera reklamen (med gratis provperiod inkluderad).

Eftersom vi är en exklusiv sändning för amerikaner är det nödvändigt att vi använder en VPN-anslutning om vi kommer åt utanför landet. Många geolokaliserade streamingtjänster tenderar att blockera åtkomst via VPN (som till exempel Netflix), även om vi i det här fallet har provat Windscribe, som erbjuder ett mycket trevligt gratis VPN-paket, och det fungerar utan problem.

Se Dr. Stone om Funimation

Metod # 3: Dr. Stone på vuxenbad (Toonami)

Om du bor i USA och du fångar Adult Swim-signalen på din TV, glöm inte att ta en titt, eftersom kedjan för närvarande sänder Dr. Stone-serien varje lördag vid midnatt, inom sitt Toonami-block tillägnad actionanime.

Om vi ​​vill se serien via Internet på det här sättet kan vi också göra det via dess mobilapp, installera KODI-tillägget för att se Adult Swim live –plugin som finns tillgängligt från applikationens officiella databas eller deras hemsida, där vi hittar de första 14 avsnitten med on-demand-uppspelning (även om vi i det här fallet måste ha uppgifter från vår kabel-TV-leverantör för att logga in). Som med Funimation, om vi bor utanför USA behöver vi också en VPN-anslutning för att kunna komma åt innehåll för vuxna.

Se Dr. Stone om vuxenbad

I grund och botten är detta alla lagliga och fria metoder som vi har till vårt förfogande för att se Dr. Stone via internet. Netflix Japan Det sänder också serien, men i det här fallet måste vi självklart registreras på streamingplattformen, genom prenumeration eller genom att använda den kostnadsfria provperioden om den är tillgänglig i vårt land - kom ihåg att Netflix fortfarande erbjuder gratis test i vissa territorier, förutom att ha en bra VPN med en server på japansk mark.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found