Lenovo Moto Z Play recension: bra batteri och bra kamera, ja sir!

Idag ska vi prata med dig om en smartphone som, trots att den officiella utgåvan var tillbaka i september, nu är när den blir en riktigt attraktiv terminal. De Moto Z är avancerade terminaler för Motorola, och den Moto Z Play är versionen Ljus i serien. En terminal medelhögt intervall som gick på marknaden med ett officiellt pris på 500 euro, och som vi nu kan få för mindre än 350 euro. Ett värde för pengarna som gör den här smarttelefonen just nu en mycket balanserad enhet mellan vad den ber om och vad den erbjuder.

Så låt oss dyka in i Moto Z Play recension och låt oss se vilka kort den här terminalen spelar med, vilket enligt Motorola är det som bättre användning av batterier idag över resten av företagets telefoner.

Design och display

När det gäller design bör det noteras att vi står inför en modulär telefon. Det vill säga det är en smartphone som vi kan lägga till moduler eller hårdvarutillägg till. Denna Moto Z Play är därför utformad för att acceptera modulerna Moto Z Mods Motorola (gadget som exponentiellt ökar flera mycket specifika aspekter av enheten).

När det gäller skärmen såg du en panel 5,5-tums AMOLED med FullHD-upplösning. En bra skärm som gör att vi kan njuta av foton och videor med ett vackert glatt leende i ansiktet.

Kraft och prestanda

Hur kan det vara annorlunda, denna Moto Z Play innehåller en SnapDragon-processor, i det här fallet SoC Qualcomm Snapdragon 625 vid 2,0 GHz klockfrekvens och aGPU Adreno 506 för att flytta enhetens grafik. Tillsammans med 3 GB RAM-minne, Vi står inför en terminal med effektiv hårdvara av hög kvalitet som säkerställer en prestanda långt över genomsnittet där det nuvarande mellanområdet rör sig.

För att avsluta avrundningen av den tekniska finishen ingår de 64 GB internt lagringsutrymme (expanderbar) och Android 6.0 som befälhavare på fartyget.

Kamera och batteri

Vi kommer till terminalens styrkor, som inte är något annat än dess kamera och batteri.

När det gäller kameran har Moto Z Play en 16MP bakre lins med PDAF-blixt (5MP för selfies). Om vi ​​är mer än bara amatörer för fotografering, erbjuder det också möjligheten att lägga till Hasselblad-modulen , ett mod som lägger till funktioner som 10x optisk zoom och blixt Xenon. Eller modulen Insta-Share-projektor , ett mod som gör telefonen till en projektor kan projicera bilder och videor upp till 70 tum.

Batteriet å sin sida har snabb laddning och en kapacitet på 3510mAh, som tillsammans med en god hantering av terminalresurserna erbjuder den största autonomin som hittills presenterats av en terminal i företaget. Om vi ​​behövde ett batteri plus skulle vi också ha möjlighet att lägga till en ny modul, i det här fallet a kraftpaket med 2200 mAh extra kraft.

Vänster: Hasselblad-modul | Höger: projektormodul

Pris och tillgänglighet

Som vi nämnde i början kan det här vara en bra tid att bedöma förvärvet av Moto Z Play sedan Priset idag kunde inte vara mer attraktivt, 344 euro (eller 379 dollar att ändra).

Om du vill veta mer information om den här telefonen och ta en titt på andra erbjudanden som de som är dedikerade till Moto Z och till Moto Mods, tveka inte att titta på länken som du kan se nedan, med tillstånd av GearBest.

Moto Z Play, en terminal med många möjligheter och det ger äntligen ett mer än rimligt försäljningspris. Tappa inte ur sikte!

GearBest | Moto Z, Moto Z Play och Moto Mods terminaler

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found