De bästa apparna och webbplatserna för att titta på gamla filmer

De klassisk film Det anses vara en av de mest ikoniska i historien. Den inkluderar den nordamerikanska traditionen för produktion av filmer mellan åren 1900 och 1960. Den lyckades fånga en stor publik och fortsätter att göra det idag. Titta på gamla filmer det är en aktivitet och hobby

Med utvecklingen av teknik har tillgången till filmer baserade på denna typ av film blivit global. Därför visas fler och fler webbsidor och applikationer som låter dig njuta av klassiska biofilmer. Känn kort tio alternativ där du kan njuta av denna typ av filmer.

Bästa appar och webbplatser för att titta på gamla filmer

Att tala om klassisk film är att resa tillbaka i tiden och njuta av en av de mest minnesvärda tiderna i filmvärlden. Generellt är det en traditionell biograf, som utgörs av ett system av konventioner som karaktäriserar filmtraditionen. Dessutom använder den traditionella resurser utan att införa nya element som orsakar uppdelningen av stil. Och om det här är ditt favoritinnehåll kan du känna till dessa alternativ för att titta på gamla filmer:

Gratis filmer - Den bästa klassiska biografen (Peliculasmaniac)

Det är en applikation där du kan hitta en mängd olika gratis filmer av alla genrer. Dessutom innehåller den klassiska filmer från filmens guldålder. Det vill säga från 40-talet till 70-talet. Denna applikation kännetecknas av: inkluderar inte bara filmer utan även tv-program och serier. Den har en alfabetisk filmsökmotor, och ingen prenumeration krävs.

Ladda ner QR-kodfilmer gratis - Den bästa klassiska biografutvecklaren: Fractal Media Pris: Gratis

Skrikande fabrik

Även känd som Shout Factory, anses det vara hemmet för filmer. Här hittar du: kult-, klassiska och B-sidofilmer. Innehåller t.ex. TV-program, animationer och musikkonserter leva. Det bör noteras att denna applikation har lagligt åtkomst till innehållet och erhållit licensen med både nätverk och stora studior.

Gå in på Shout Factory-webbplatsen

Public Domain-filmer gratis

Det är en app som fungerar som en kompilator av gamla filmer, som förvandlar dem till offentliga filmer. Plattformen tillåter visa och ladda ner dem gratis. Dessutom kan vi hitta en lång lista med filmer, för alla smaker. Det är viktigt att komma ihåg att kvaliteten på dessa är varierande.

Ladda ner QR-kod Public Domain Movies Gratis utvecklare: Enkelt Android-pris: Gratis

Kriteriekanalen

En webbplats som fungerar som ett nätverk i USA. Det äger rättigheterna till ett antal filmer, både klassiska och samtida av stor relevans. I portalen kan vi hitta urvalet av rekommenderade filmer. De är ordnade på en flik som heter The Criterion Collection.

Samlingen består av cirka 1000 klassiska, Hollywood, internationella, konstnärliga och oberoende filmer. Dessutom kan du hitta ytterligare innehåll, inklusive intervjuer och diskussioner. Men den här tjänsten är inte gratis. Det kostar månatlig eller årlig tillgång.

Ange kriteriekanalen

Gamla godingar

Det är en Android-applikation som erbjuder ett urval av klassiska filmer gratis. Dess katalog består av mer än hundra filmer av den så kallade "Klassisk Hollywoodfilmperiod". Alla tillgängliga alternativ från denna tid inkluderas mellan år 1910 och år 1969. Dessutom är en viktig detalj att, eftersom den här applikationen är gratis, är den kompatibel med reklam. En detalj att ta hänsyn till innan nedladdning.

Ladda ner QR-kod Old Movies - Oldies but Goldies Utvecklare: Cast Tools Pris: Gratis

Internetarkiv

Det är en webbplats som är avsedd för att visa essensen av klassisk film. Och det har fokuserat på att bevara filmer som anses vara av stort kulturellt värde. Men det är inte bara begränsat till detta, eftersom det har en varierad innehåll inklusive foton, ljud och till och med dokument. I katalogen finns mer än 22 000 tillgängliga filer.

Ange Internetarkivfilmer

Filmdetektivet

Det kännetecknas av att det är en webbsida där användaren kan titta på gamla filmer, mestadels i svartvitt. Denna sida har två versioner. Den första är gratis där användaren är skyldig att se reklam. Och en av betalning, för en kostnad på cirka 4 euro per månad. Innehållet är ganska varierat och brett och kan se gamla filmer av alla genrer.

Gå in i filmdetektiv

Fandor

Det är en webbplats baserad på klassisk film. Den är speciellt utformad för fans av denna typ av bio. Urvalet av filmer har gjorts i syfte att "främja och bevara filmens konst och kultur." Din katalog är består av mer än 4000 filmer. Detta är ett betalningsalternativ. För att kunna njuta av dessa filmer på webbportalen måste användaren betala varje månad eller årligen.

Gå in i Fandor

Netflix

Även om det är en prenumerationströmningstjänst, här kan användaren njuta av en hel del till ett ganska lågt pris. olika klassiska och gamla filmer. Under senare år har katalogen minskat på grund av att licenserna har löpt ut, men den förnyas regelbundet. Ett alternativ för att komma åt filmkatalogen och njuta av kan vara genom att använda hemliga könskoder.

Ladda ner QR-kod Netflix Utvecklare: Netflix, Inc. Pris: Gratis

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found