Alla gratis on-demand TV-appar för Android i Spanien

Förra veckan diskuterade vi hur vi kan se alla nationella, regionala och lokala TV-kanaler från vår mobil. För detta använder vi KODI-spelaren för att konfigurera alla spanska DTT-TV-kanaler via IPTV. Något som är praktiskt att titta på live-TV var som helst utan att behöva vara framför TV: n hemma.

Men tänk om vi vill titta på serier eller program som redan har sänts? I det här fallet är den bästa lösningen att dra i kedjornas officiella appar, eftersom de flesta har gjort det TV-tjänst på begäran.

De bästa TV-on-demand-apparna för Android: spanska TV-kanaler

I Spanien har vi för närvarande mer än 300 TV-kanaler och lägger till alla TV-apparater med fritt-till-luft-sändningar. I följande lista har vi bara samlat de som har innehåll på begäran i sin officiella app.

Om vi ​​är intresserade av att titta på TV från andra länder utanför Spanien:

  • IPTV-tjänster för att titta på internationella TV-kanaler online.
  • Live TV-kanaler för Latinamerika (Mexiko, Argentina, Colombia och många andra).

Nationella TV-kanaler

RTVE à la carte

Den spanska TV-appen är en av de mest nedladdade apparna och också en av de bästa rankade av Android-användare. Det låter dig inte bara lyssna på National Radio och titta på TVE1, TVE2, Teledeporte och Canal 24 timmar live, det erbjuder också mycket innehåll på begäran.

OM du vill se serier som Cuéntame, Águila Roja, Los misterios de Laura eller Isabel, mytiska tävlingar som Saber y Ganar, många dokumentärer eller program som Master Chef, är det här din app. Det fungerar bra, det kraschar inte och gränssnittet är väldigt intuitivt.

Ladda ner QR-kod RTVE alacarta Utvecklare: RTVE Interactive Media Pris: Gratis

Min TV

Precis som RTVE, i Mitele kan vi hitta live-TV på begäran från Mediaset España-kanaler. Det bästa sättet att se Telecinco, Cuatro, FDF, Energy, Divinity and Be Mad helt lagligt via Internet.

Här hittar vi alla emblematiska program i kedjan, som Cuarto Milenio, Pasapalabra, Sálvame, La que se avecina, Homeland, American Horror Story och alla de verklighetsprogram som reproducerar nästan som sporer.

Bland de negativa aspekterna att nämna att det är nödvändigt att registrera sig för att kunna se serier och program på begäran. Appen verkar inte särskilt stabil.

Ladda ner QR-kod Mitele - TV on demand Utvecklare: Mediaset España Pris: Gratis

Atresplayer

Appen med vilken vi kan se allt innehåll på begäran och live från Antena 3, La Sexta, NEOX, Nova, MEGA och andra Atresmedia-kanaler.

  • De goda: Live-sändningar fungerar perfekt. Det bästa att se Simpsons live, Big Bang Theory eller något annat program / serie som sänds live. Allt detta utan behov av registrering och på ett ganska flytande sätt.
  • Det dåliga: TV on demand-tjänsten kräver en registrerad användare. Dessutom kräver en del on-demand-innehåll (främst amerikanska shower och shower) en premiebetald prenumeration.

fuboTV

FuboTV är en TV-plattform som fungerar helt online. Det erbjuder direktsändning av Atresmedia-programmering, liksom andra spanska DTT-kanaler. På samma sätt har den också Movistar Series-kanalen, med serier som Game of Thrones och mer än 1600 avsnitt av serier på begäran.

En ganska intressant OTT-plattform för digital-tv med HD-bild och möjligheten att spela in program direkt från appen. De första 7 dagarna är gratis, därifrån kostar det 2,99 € per månad.

Ladda ner QR-kod fuboTV: Serier, filmer och live-TV. Utvecklare: fuboTV Pris: Gratis

Barn-TV-kanaler

Boing

Förmodligen den bästa barnkanalen på spansk tv. Mobilapplikationen är inte så dålig heller: direktsändning online, och upp till 18 tecknade serier som vi kan se på begäran. Praktiskt taget inga annonser, gratis och ingen registrering krävs.

Den har också en sektion av ikoniska karaktärer från kedjan. Den enda negativa punkten är att några av kanalens stjärnserier saknas, som Dragon Ball Super, Adventure Time eller vanliga berättelser.

Ladda ner QR-kod Boing-appen - Din gratis tecknad serie och spel Utvecklare: Cartoon Network EMEA Pris: Gratis

Klan RTVE Android

Clan-appen följer lite i samma riktning som Boing. Å ena sidan har vi det serier och tecknade serier på begäran på både spanska och engelska. Avsnitt av Pokémon, Pocoyo, Los Lunnis, Peppa Pig och andra spanska tv-klassiker som David the Gnome, Dartacán eller Willy Fog.

Å andra sidan erbjuder det också lite extra. I det här fallet, istället för spel, hittar vi ritningar att måla och färga. Utmärkt app för de små i huset, som förresten också har en version för Android TV.

Ladda ner QR-kod Clan RTVE Utvecklare: RTVE Interactive Media Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Clan RTVE Android TV Utvecklare: RTVE Medios Interactivos Pris: Gratis

Disney kanalen

Disney Channel-appen erbjuder ett enkelt men effektivt gränssnitt och en bra handfull serier (Star Wars, Kim Possible, Penny in M.A.R.S.). Naturligtvis saknas inte heller den rigorösa direktsändningen online, men den saknar lite när det gäller on-demand-innehåll.

Den har ett stort antal olika serier att titta på, ja, men tyvärr erbjuder den bara ett par avsnitt av varje serie eller show. Mängden barnannonser som sänds i början av varje streaming kan vara lite tunga, men annars en ganska stabil och flytande app.

Registrera QR-kod Disney Channel Developer: Disney Price: Tillkännages

HIRU3

Trots att det inte har ett alltför spännande gränssnitt är HIRU3 (utvecklad av EITB) den bästa TV-on-demand-appen för barn på den spanska grillen. Den har inte en direktsändning från ETB3, men den erbjuder ett stort urval av serier och teckningar på begäran i baskiska för barn från 0 till 7 år. Det finns också några andra program för äldre barn, men främst riktar det sig till en yngre publik. Den har serier som Maya the Bee, Voltron, Martin Mistery, 3Txulo och andra.

Ladda ner QR-kod HIRU3 Utvecklare: Euskal Irrati Telebista Pris: Gratis

Regionala TV-kanaler

TV3

Den katalanska TV-appen erbjuder direktsändningar av alla sina kanaler (TV3, 324, Esport3, 33, Super3 och TV3CAT), samt on-demand-innehåll i redan sända program. Den är kompatibel med Chromecast, har alternativ för undertexter och en mer än positiv bedömning av användarna. Den bästa applikationen för att noggrant följa katalanska nyheter och all dess programmering.

Ladda ner QR-kod TV3 Utvecklare: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA Pris: Gratis

EITB

Offentlig TV i Baskien ligger inte långt efter, och den har också en officiell app med live-innehåll och TV på begäran. Designen är lite mindre prålig än andra appar från guilden, även om den inte saknar innehåll, vilket i slutändan är det som betyder något. Det finns kapitel och hela säsonger av praktiskt taget allt som någonsin har sänts på ETB. Ett riktigt pass.

Ladda ner QR-kod EITB Utvecklare: Euskal Irrati Telebista Pris: Gratis

CanalSur

Den andalusiska tv-appen är en av de mest uppskattade i branschen (även om den inte har många nedladdningar). Det presenterar ett attraktivt gränssnitt och när det gäller navigering är det mycket praktiskt. Mycket orienterad mot sociala nätverk (med ikoner att dela överallt) och erbjuder direktsändning - även radio och TV på begäran av ett stort antal Canal Sur-program.

Ladda ner QR-kod Canal Sur TV Utvecklare: CANAL SUR Pris: Gratis

Slutligen, kom ihåg att många av dessa appar har regional blockering, vilket innebär att om vi är på semester eller i ett annat land är det nödvändigt att använda en VPN-anslutning för att kunna se TV-innehåll på begäran.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found